Geplaatst op: 08-09-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Dometic Auto Air Redux: opblaasbare tent voor de achterklep

Dometic Auto Air Redux: opblaasbare tent voor de achterklep

Dometic is bekend van de koelboxen, kampeermeubelen en andere handige kampeeraccessoires. En nu dus ook van opblaasbare tenten. Vernieuwend is echter dat deze Dometic achterkleptent voor een personenauto is geschikt.

De Dometic achterkleptent is ontworpen voor trektochten, wandelvakanties of stedentrips. Het is een simpel alternatief voor een hotel of een te uitgebreide kampeeruitrusting. De Auto Air Redux past perfect op de geopende achterklep van een break, SUV of MPV. Op de plaats van bestemming staat de opblaasbare tent in een half uurtje. De tent kan ook vrijstaand worden gebruikt. Haal de tent van de autoklep, rol de achterwand naar beneden en zet deze vast met haringen. Je kunt er met twee personen in slapen. Optioneel is een binnentent leverbaar. De Air Redux is gemaakt van Weathershield Redux-materiaal, een lichtgewicht polyester van 100% gerecyclede plastic flessen. Naast milieuvriendelijk is het materiaal ook nog eens ijzersterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Een Air Frame zorgt voor een stevige basis. De adviesprijs is € 1275,-.

Meer informatie

Meer lezen

Onze blog staat vol met kampeernieuws. Lees bijvoorbeeld meer over kamperen met een daktent, de GPS-tracker Loca of andere kampeertips. Of start je zoektocht naar je eigen camper of caravan.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws