Geplaatst op: 29-09-2023 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 4 minuten
Directa.nl financieringen: Van camperdroom tot werkelijkheid

Directa.nl financieringen: Van camperdroom tot werkelijkheid

Een camper biedt de vrijheid om spontaan nieuwe bestemmingen te verkennen, te verblijven waar je maar wilt, en slecht weer kun je simpelweg vermijden. Met een caravan heb je een eigen comfortabel huisje bij je, waarmee je kunt genieten van alle gemakken zoals thuis, terwijl je toch onderweg of in de natuur bent. Heerlijk om bij weg te dromen wanneer de investering in een dergelijk kampeermiddel niet direct voorhanden is. Toch kan geld lenen voor een caravan of camper een uitkomst zijn om je dromen tot werkelijkheid te laten komen. Je moet alleen wel goed weten welke verplichtingen je aangaat en wat de kosten zijn. Directa.nl maakt dit duidelijk en je regelt het zelf online.

Directa.nl is een Nederlandse kredietverstrekker met meer dan 25 jaar ervaring in verantwoord financieren. De onderneming is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Op Directa.nl bereken je zelf de gewenste lening en Directa.nl bekijkt samen met jou of de gewenste lening passend is. Dat kan alleen door volledig transparant te zijn. Pas dan ben je in staat een weloverwogen beslissing te nemen. Met een lening van Directa.nl weet je altijd waar je aan toe bent. Er is geen tussenkomst van derden, geen adviseur of andere belanghebbenden. Je sluit een lening direct met Directa.nl, heel gemakkelijk online af. Kom je er niet uit? Dan staan de medewerkers van Directa.nl voor je klaar om te helpen en mee te denken.

Persoonlijke lening voor een camper of caravan

Voor het financieren van een camper of caravan zijn verschillende kredietvormen mogelijk. Het is van belang om hier de juiste uit te kiezen. Om een nieuw of tweedehands kampeermiddel te financieren kom je bij Directa.nl uit op een Persoonlijke lening. Hiermee kies je voor een financiering met zekerheid. Vooraf zijn je leenbedrag, looptijd en de rente bekend. Je weet precies wat de totale kosten van de lening zijn, hoeveel je per maand betaalt en wanneer de lening is afgelost. Zo voorkom je teveel en onnodig lang lenen.

Vaste looptijd

In de berekening van een Persoonlijke lening kies je de looptijd, het aantal maanden waarin de lening wordt afgelost. Een kortere looptijd maakt dat de totale kosten van de rente lager zijn. Zorg er ook voor dat de gekozen looptijd van de lening niet langer is dan de levensduur van de camper of caravan. Vastzitten aan een financiering terwijl deze aan vervanging toe zijn, is uiteraard niet de bedoeling.

Zekerheid

De rente die je gaat betalen is voor aanvang van de lening bekend en staat bij een Persoonlijke lening voor de hele looptijd van de financiering vast. Dit betekent dat de totale kosten van je lening vooraf bekend zijn. Bij een Persoonlijke lening betaal je dan ook iedere maand een vast bedrag. Dit bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Reeds afgeloste bedragen kun je niet opnieuw opnemen. Daarom past een Persoonlijke lening het beste bij een camper of caravan.

Boetevrij aflossen

Stel, er is een financiële meevaller. Dan is het raadzaam om extra af te lossen. Door extra aflossingen wordt de looptijd van de lening korter en de totale kosten van de lening lager. Bij sommige banken of kredietverstrekkers wordt bij vervroegd aflossen extra kosten in rekening gebracht. Bij Directa.nl is dat nooit het geval. Je mag de lening voor een camper of caravan altijd boetevrij aflossen. Dit kan op ieder moment, ongeacht met welk bedrag er afgelost wordt.

Online je lening berekenen

Op Directa.nl bereken je zelf online je lening. Je ziet direct wat je per maand betaalt en de totale kosten van de lening. Is dit interessant? Dan vraag je online een offerte aan. Je ontvangt binnen 10 minuten een offerte per e-mail. Spreekt de offerte je aan? Dan onderteken je de offerte digitaal en lever je de benodigde documenten aan. Directa.nl beoordeelt en controleert de documenten. Is de aanvraag akkoord dan ontvang je het gewenste leenbedrag binnen één werkdag op je bankrekening.

Bereken je lening voor een camper of caravan op www.directa.nl.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws