Geplaatst op: 31-07-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Dethleffs Nomad Avantgarde: aantrekkelijke prijs

Dethleffs Nomad Avantgarde: aantrekkelijke prijs

Met een vorig jaar ingrijpend vernieuwd interieur heeft Dethleffs een actiemodel geïntroduceerd binnen de Nomad-lijn, de 460 EL Avantgarde. Extra compleet voor een extra aantrekkelijke prijs.

De Nomad heeft een indeling met twee enkele bedden en voorin een ruime standaardzit. Uitgerust met o.a. een AL-KO-chassis en stabilisator, een hagelbestendig GFK dak, uitdraaisteunen, boiler, serviceluik, Truma kachel met ringverwarming, Airplus ventilatiesysteem en ergonomische EvoPoreHRC matrassen, maar ook het speciale luxe Avantgarde pakket.

Dethleffs Nomad 460 EL Avantgarde
Dethleffs Nomad 460 EL Avantgarde

Met dit pakket heeft de Dethleffs caravan ook gladde zilvergrijze beplating, een disselafdekking, aluminium velgen, deur met raam, verchroomde rangeergrepen, reservewiel, elektrische vloerverwarming en een 1700 kg as. Met al deze opties bedraagt het prijsvoordeel bijna € 4.000,-

Meer informatie vind je op www.dethleffs.nl

Groot aanbod

Ben je op zoek naar Dethleffs camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Lees meer kampeernieuws, of bekijk je liever eerst nog een aantal campertesten of caravantesten?

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws