Geplaatst op: 30-01-2021 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 2 minuten
Dethleffs Loterij: win je aanschaf weer terug

Dethleffs Loterij: win je aanschaf weer terug

Dit jaar is er een jubileum bij Dethleffs. Negentig jaar geleden was het moment waarop de oprichter van het bedrijf, Arist Dethleff, de eerste caravan uitvond. Voor Dethleffs een mooie gelegenheid om uit te pakken met een uitnodigende loterij.

Onder de slogan “Win uw aankoopbedrag terug” kunnen particulieren de aankoopprijs van hun nieuwe Dethleffs caravan of camper, gekocht in het jubileumjaar 2021, terugwinnen. Van Arist Dethleffs nazaten krijg je dan het volledige factuurbedrag terug wanneer je een gelukkige winnaar bent.

dethleffs-loterij

Dethleffs Loterij

De in het Duitse Isny gevestigde fabrikant van campers en caravans viert het jubileum dus niet alleen met aantrekkelijke uitvoeringen maar ook met een loterij. “We hebben voor het jubileum een iets andere wedstrijd bedacht”, verklaart Alexander Leopold, voorzitter van de raad van bestuur van Dethleffs. “Een loterij waarbij de winkansen hoog zijn en niet zomaar een model uit ons portfolio wordt verloot. In plaats daarvan kunnen klanten de verkoopprijs terugwinnen die ze hebben betaald voor  de droomcaravan of -camper die ze zelf samengesteld hebben.”

dethleffs-loterij

Hoe doe je mee

Alle particuliere klanten die in 2021 een koopcontract voor een nieuw Dethleffs voertuig afsluiten, kunnen het factuurbedrag terugkrijgen van Dethleffs. Het modeljaar van het voertuig is niet van belang. Zolang het maar nieuw is en verkocht wordt via een officiële Dethleffs dealer. Het kan dus ook een showroom model zijn die al bij de dealer staat.

De deelname vindt plaats via de Dethleffs dealer die de koper online registreert als deelnemer aan de loterij. Het ondertekende verkoopcontract geldt als bewijs van deelname. Meer informatie is te vinden op de speciale jubileumwebsite van Dethleffs.

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws