Geplaatst op: 04-09-2019 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 3 minuten
Deelcamper.com: nieuw initiatief neemt alle zorgen uit handen

Deelcamper.com: nieuw initiatief neemt alle zorgen uit handen

Na de ‘Deelauto’ is een ‘Deelcamper’ het vervolg. Een duurzaam initiatief wat past bij de deeleconomie die aan het ontstaan is. Een deelcamper heeft meerdere eigenaren die samen het kampeermiddel aanschaffen. De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), ANWB, BOVAG en de consumentenbond juichen het initiatief van harte toe, ‘Het bezit van een camper komt nu binnen handbereik van een bredere doelgroep’.

Een gloednieuwe camper voor nog geen € 25.000,-

Bij Deelcamper leggen vier gelijkgestemden, minder is ook mogelijk, ieder tussen de € 24.995 en € 29.995,- in. daarmee bezit je een camper die minstens 12 weken per jaar gebruikt kan worden. Naast slechts een deel van de aanschafprijs zijn ook het onderhoud, verzekering, belasting, stalling en een gegarandeerde terugkoopwaarde bij de prijs inbegrepen. Alleen de brandstof betaal je zelf. De camper wordt afgeleverd met een zeer uitgebreid accessoire- en inventarispakket waarmee iedere Deelcamperaar ook wordt voorzien van zijn eigen matras-topperset en toilet-unit. Een oude caravan of camper inruilen is geen probleem.

Adria-Coral-Axess-670-SL
Adria Coral Axess 670 SL

Bepaal het zelf

Met wildvreemden het avontuur aangaan is niet nodig. Wanneer je een collega, zwager of buurman kunt vinden die ook een camper wil aanschaffen zijn dat je mede-eigenaren. Zijn die er niet? Dan kan Deelcamper.com op basis van je specifieke wensen een mede-eigenaar voorstellen. Alsof je uit daten gaat, na de kennismaking bepaalt je zelf of de match er is.

Kies de camper die het best past

Deelcamper.com biedt een drietal modellen aan. Een Weinsberg Compact 600: Deze compacte camper heeft drie slaapplaatsen waaronder twee vaste enkele bedden en is voorzien van bijna alle denkbare opties en een inventarispakket. Deze Weinsberg vraagt een investering van € 24.995.-. Een andere optie is een Adria Coral Axess 670 SL: Deze moderne halfIntegraal camper heeft vier slaapplaatsen waaronder twee vaste enkele bedden en is voorzien van veel opties en een inventarispakket. Van deze camper is de prijs € 27.495.-. De derde mogelijkheid is een integraalcamper. De Sunlight I68: Deze riante camper heeft vier slaapplaatsen waaronder twee vaste enkele bedden en is voorzien van heel veel opties en een inventarispakket. De deelprijs van deze grootste is € 29.995.-

Sunlight-I68
Sunlight-I68
Interesse? Kijk dan eens op www.deelcamper.com
Toch op zoek naar een huurcamper, kijk dan op CampersCaravans.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws