Geplaatst op: 20-12-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
De Tesla Cybertruck: veelzijdig en snel

De Tesla Cybertruck: veelzijdig en snel

Tesla is een Amerikaanse producent van elektrische auto’s en is onder andere bekend van de Model S, Model 3 en Model X. Het automerk blijft nieuwe modellen op de markt brengen, zo begint Tesla in 2021 met de productie van de Tesla Model Y en beginnen ze later in 2022 met de productie van de Tesla Cybertruck.

Deze Cybertruck is volledig elektrisch en veelzijdiger dan een truck en sneller dan een sportauto. De truck beschikt over een krachtige aandrijflijn en een laag zwaartepunt. Hierdoor is de acceleratie van 0 naar 60 mijl per uur in enkel 2,6 seconden en heeft de truck een actieradius van 500 mijl. Vanaf omgerekend ruim 33 duizend euro is de Cybertruck beschikbaar.

Futuristisch exterieur

Futuristisch: het eerste dat waarschijnlijk in je opkomt als je de Cybertruck ziet. De truck is gebouwd met een panter-exterieur met een ondoordringbaar frame als basis. Hierdoor biedt het een ultieme bescherming voor de passagiers. Daarnaast beschikt het over roestvast 30x-staal en het gepantserde Tesla-glas.

De Cybertruck als camper met de keuken.

De Tesla Cybertruck is veelzijdig en praktisch en kan daardoor volledig worden aangepast naar jouw behoeften. Voor de echte kampeerliefhebbers is er zelfs een mogelijkheid om de truck om te bouwen tot heuse camper. Met een opbouw wordt er slaapplek gecreëerd voor twee personen. Ook kan de achterbak zo worden omgebouwd dat het kan dienen als uitschuifbare keuken. Meer informatie over de Tesla Cybertruck is te vinden op de officiële website van Tesla.

De Cybertruck beschikt over onovertroffen trekcapaciteiten. Om deze volop te benutten wordt er ook een bijbehorende trailer op de markt gebracht. Het is echter nog niet duidelijk wanneer deze op de markt verschijnt.

De Cybertruck trailer

Cybertruck caravan

Voor de mensen die niet kunnen wachten op de productie, van de Cybertruck in 2022, is er nu al een Cybertruck caravan te koop. Voor omgerekend €16.800 kun je de caravan bij Landtraveler kopen. De caravan is vijf meter lang en beschikt over een tweepersoonsbed dat overdag kan dienen als zitgroep. Door het ontwerp van de caravan is het alleen nog mogelijk om in het midden van de caravan te staan. Hier bevinden zich het toilet, de wastafel en de douche. De kraan van de wastafel kan worden uitgeschoven om dienst te doen als douchekop. Meer lezen over de Cybertruck caravan? Lees het hier.

De Cybertruck caravan

Jouw camper of caravan vinden?

Ben je op zoek naar jouw eigen camper of caravan? CampersCaravans.nl biedt een ruim aanbod van nieuwe of gebruikte campers of caravans. Benieuwd of er iets voor jou tussen staat? Bekijk het actuele aanbod. Meer kampeernieuws lezen? Klik hier.

Productaanbod milieustickers en vignetten

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws