Geplaatst op: 03-04-2020 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: 4 minuten
De Roadsleeper: Compact en Comfortabel

De Roadsleeper: Compact en Comfortabel

Een echte ‘New Kid on the block’ zo kun je de Roadsleeper wel noemen. Met zijn schattige, maar ook stoere uiterlijk ben je gelijk op het eerste gezicht al verkocht. Een multifunctionele mini-caravan die je op elk gewenst moment kunt transformeren. De Roadsleeper biedt capaciteit voor twee volwassenen en kan door elk voertuig worden getrokken met een trekhaak.

Het ontstaan

Op een dag zagen Roger en zijn vrouw op de camping in Zuid Frankrijk iets bijzonders. Ze zagen een groot gezin die geen slaapplek leek te hebben voor de kinderen, althans dat dachten ze. Ze raakten met het leuke gezin aan de praat en stelden de vraag waar de man zijn kinderen liet slapen. Toen kwam het duo erachter dat de slaapplek van de kinderen al die tijd voor zijn neus stond. Namelijk een aanhanger omgebouwd tot mini caravan! De man had er bedden in gemaakt en een dakraampje, meer was er ook niet nodig. De omgebouwde aanhanger, was klein, handig en zeer makkelijk mee te nemen.

Gepersonaliseerde Roadsleeper
Gepersonaliseerde Roadsleeper

“Zoiets moeten wij ook hebben!”, dacht het stel. Alleen kon het wat hen betreft nog wel wat stijlvoller en verfijnder. Na een lange zoektocht kwamen ze bij een fabriek terecht waar mini-caravans werden geproduceerd. Ze kwamen erachter dat er nog geen dealer voor was in de Benelux. Dat was natuurlijk een match made in heaven! Na een grondig onderzoek hebben zij Roadsleeper opgezet en met succes!

Comfortabel

Ondanks dat het een mini-caravan is, betekent het niet dat je  weinig ruimte hebt in de Roadsleeper. Hij beschikt namelijk over een ruim en aangenaam tweepersoonsbed van 2000x1450mm. Door de solide bouw en goede isolatie is de mini-caravan ook geschikt voor de koudere outdoor nachten. Je hebt voldoende licht in de Roadsleeper: de mini-caravan heeft 3 royale ramen. Het dakraam (400 mm x 400 mm) zorgt voor een perfecte ventilatie van de trailer.

Interieur van de Roadsleeper
Interieur van de Roadsleep

Daarnaast heeft de Roadsleeper weinig tot geen onderhoud nodig. De materialen zijn roestvrij. De wanden en het dak zijn glad en hierdoor makkelijk af te nemen en te onderhouden. Naast af en toe poetsen en de bandenspanning plus het bandenprofiel te controleren is er weinig onderhoud nodig. Dit is natuurlijk ook een extra stukje comfort.

Multifunctioneel

De Roadsleeper is in een handomdraai te transformeren voor het vervoer van onder andere je fietsen, campeer-, vis- of surfuitrusting. Door de compacte buitenafmetingen, het geringe gewicht en de wendbaarheid ben je snel onderweg. Het is een compacte aanhanger met beperkte afmetingen (3.300 mm × 1.900 mm × 1.950 mm). De Roadsleeper heeft capaciteit voor twee personen en een totaal gewicht van 500 kg. Dit betekent dat hij met gemak kan worden gesleept door hybride of elektrische voertuigen. Gezien de opkomst van elektrische voertuigen is dit een perfecte uitkomst.

Stijlvol

Waar je ook verschijnt met de mini-caravan, je zult altijd bewonderende en nieuwsgierige blikken krijgen. Hoe kan het ook anders? Zo’n kleine caravan met zo’n stoer uiterlijk. Fleur de boel op met de kleurrijke Roadsleeper. Vanwege het lage gewicht kun je hem dus makkelijk meeslepen achter de camper of grotere caravan.

Om het nog spannender te maken, kun je jouw Roadsleeper helemaal personaliseren. Kies je favoriete kleur of misschien wel een toffe print. Of kies een van de andere opties zoals: de steunpoten van de caravan, zonnepaneel, metalen velgen, opbergruimte voor de dissel of het inbouwen van een luifel.

Betaalbaar

Als je op zoek bent naar een unieke en betaalbare outdoor kampeerbelevenis ben je bij de Roadsleeper op het juiste adres. De Roadsleeper outdoor Mini Caravana is al te verkrijgen vanaf €5.999,-. Op de website van Roadsleeper vind je alle opties.

Ben jij ook zo verliefd geworden op deze mini-caravan? Kijk dan snel op de website van Roadsleeper. Meer lezen over unieke kampeervoertuigen? Lees dan verder op onze blog

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws