Geplaatst op: 29-01-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
De Nissan Office Pod: kantoor op wielen

De Nissan Office Pod: kantoor op wielen

Thuiswerken begint het nieuwe normaal te worden. Door de coronacrisis zijn we in het jaar 2020 met z’n allen meer thuis gaan werken. Naar verwachting blijft dit voorlopig ook nog de norm. Nissan introduceert de Office Pod als ideale thuiswerkplek. Maar wat is de Nissan Office Pod eigenlijk?

Eerder schreven we al op ons blog over verschillende automodellen die omgebouwd zijn tot camper. Zo lees je hier alles over een BMW M4 camper of over een omgebouwde Mercedes Benz Sprinter. De Office Pod van Nissan is eigenlijk niet heel anders. Het is een aangepaste NV350-camper, bedacht voor thuiswerkers die wel wat afwisseling willen op het werken in hun eigen huis.

Bedienen met smartphone

De Office Pod is te bedienen vanaf je smartphone. Met één druk op de knop schuift er een heus kantoor aan de achterkant van de camper uit, voorzien van een verstelbaar bureau, een comfortabele bureaustoel en een transparante bodem. Met deze voorzieningen kun je met een beetje mooi weer heerlijk in de frisse buitenlucht werken.

Een andere functie die vanaf je smartphone is te activeren, is de ‘relax mode’. Hierbij kun je een parasol en een ligstoel laten uitklappen. Dat wordt genieten op het dak van je camper, tijdens je pauze of als je al klaar bent met werken.

Een volledig beeld van de camper krijg je via dit filmpje:

Op de 2021 Tokyo Auto Salon is de Nissan Office Pod virtueel gepresenteerd. Tot op heden gaat het nog om een concept, er is  nog niets bekend over de productie van de camper. Het is dus ook nog niet bekend of de Nissan Office Pod ooit naar Nederland komt. In de tussentijd kun je hier alles lezen over thuiswerken in je camper of caravan.

Je eigen kantoor op wielen

Meer nieuws lezen? Bekijk dan onze andere artikelen op ons blog. Interesse in je eigen kantoor op wielen? Bekijk dan het ruime aanbod van campers en caravans. Je avontuur begint bij CampersCaravans.nl.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws