Geplaatst op: 26-01-2024 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
De Karsten Touring luifel (Nieuw)

De Karsten Touring luifel (Nieuw)

De Karsten Touring Luifel (Nieuw)

Nieuw uit het atelier van Karsten Tenten: de Karsten Touring Luifel. Gemaakt van 100% Ten Cate katoen en slechts 1 stevige, voorgebogen aluminium boogstok. Even afspannen, en genieten maar. Die staat!

 

Het opzetten van de Karsten Touring luifel is een koud kunstje. Het geheim? Dat zit ‘m in het slimme stoksysteem: 1 voorgebogen luifelstok van stevig doch lichtgewicht aluminium. Voer de stok eenvoudig door de stoksleuf aan de buitenzijde van de luifel, die voorzien is van een rits. Rits de sleuf dicht, nokligger erin, even afspannen, en hij staat.

De Karsten Touring is afgestemd op het horizontale deel van de peesrails. Dit maakt ‘m universeel in gebruik voor zowel caravans als campervans met een peesrails vanaf 275 cm. Hij wordt gemaakt in 275, 300, 325 en 350 centimeter breed. En omdat over smaak niet te twisten valt, komt ie in 2 kleuren: klassiek beige en modern grijs. De kwaliteit is hetzelfde, alleen de kleur is anders.

Het zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige katoen van Ten Cate is bestand tegen alle weersinvloeden. En het aluminium frame weegt dan misschien bijna niets, maar het is sterk als staal. Karsten verwerkt dit soort frames al tientallen jaren in de beroemde kampeertenten, die te boek staan als bijzonder stormvast. En dat is wel zo fijn, want als je dan eindelijk uit kamperen gaat, moet dat natuurlijk wel een zorgeloze kampeervakantie zijn. Optioneel zijn de uitwisselbare zijwanden, met of zonder raam. Dat maakt ‘m mooi flexibel!

www.karstententen.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws