Geplaatst op: 25-12-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
De iSmove: efficiëntie en luxe

De iSmove: efficiëntie en luxe

Niesmann+Bischoff is een Duitse camperbouwer die staat voor onvergetelijke reiservaringen en zorgeloos genieten. Met hun exclusieve campers laten ze je reizen in maximale luxe en comfort. Niesmann+Bischoff biedt modellen aan als Arto, Flair en Smove, allemaal voorzien van de hoogste kwaliteit. Vooral van die laatste is er een model dat excelleert in het kwaliteitsniveau, de iSmove.

De iSmove is een efficiënte camper van de Duitse camperbouwer, vooral gericht op de jongere generatie aspirant glampervan-bestuurders. Het is de ideale camper om de wildernis mee te verkennen of om het platteland in te trekken.

De iSmove is compact en heeft een interieur dat je normaal gesproken ziet bij grotere campers. Volgens de algemeen directeur van Niesmann+Bischoff, Hubert Brandi is de kwaliteit bij het model gemaximaliseerd. Ook is er de focus gelegd op slimme functies. “Het resultaat is een nieuwe camper voor een nieuwe generatie klanten die het meeste uit elk moment van hun leven willen halen”, aldus Hubert Brandi.

De vraag naar campers die bestuurd kunnen worden met een standaard rijbewijs is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dat komt goed uit, want doordat de iSmove onder de grens van 3,5 ton zit, kan iedereen met een standaard rijbewijs erin rijden.

iSmove draaibare zitbank
De draaibare zitbank

Eigenschappen iSmove

De premium camper biedt genoeg opbergruimte achterin voor fietsen, je kampeerspullen of bijvoorbeeld surfplanken. De camper beschikt over verschillende, nieuwe innovaties, die door de camperbouwer als handelsmerk zijn aangemerkt. Voorbeelden hiervan zijn een elektrisch bedienbaar, opklapbaar keukenblad, een hefbed dat volledig in het plafond verdwijnt en een draaibare zitbank met gordel.

iSmove keukenblad
Het elektrisch bedienbare keukenblad

Strak design

De iSmove beschikt over strakke lijnen die een jonge generatie aanspreekt. Ook de spots in het plafond passen bij deze stijl. Het is een eigentijdse kijk op een traditionele camper.

Ook handig om te weten: de camper heeft een motor van 50 liter en een watertank van 100 liter die genoeg drinkwater kan opslaan voor een paar dagen. Optioneel is een zonnepaneel van 125 watt met MPPT-zonnecontroller.

Meer weten? Lees hier meer over de iSmove.

Jouw luxe glampervan vinden?

Op zoek naar een Niesmann+Bischoff camper? Op CampersCaravans.nl staat een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte campers van deze Duitse camperbouwer. Liever op zoek naar een caravan? Bekijk het actuele aanbod van caravans hier. Meer kampeernieuws lees je hier.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws