Geplaatst op: 11-08-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
De iSmove 7.3F: meer ruimte

De iSmove 7.3F: meer ruimte

Campers van Niesmann+Bisschof beloven onvergetelijke reiservaringen en zorgeloos genieten. De Duitse camperbouwer maakt exclusieve campers met een hoog niveau van luxe en comfort. Recent is er van een van de modellen van Niesmann+Bischoff een nieuwe versie op de markt gekomen: de iSmove 7.3F.

De succesvolle lancering van de 6.9E leidde tot een nieuwe versie: de iSmove 7.3F. iSmove campers zijn vooral gericht op een wat jongere generatie. Daarover lees je hier meer.

De nieuwe iSmove 7.3F is net als de 6.9E onder de 3,5 ton en kleiner dan 7 meter, maar wel 30 cm langer dan de 6.9E. De integraal camper beschikt over aanzienlijk meer ruimte dan andere campers in deze klasse. Daarnaast voldoet de camper aan de nieuwste eisen als het gaat om comfort en design.

Eilandbed

Wat de iSmove 7.3F anders maakt dan de 6.9E is de slaapvoorziening. Waar de 6.9E eenpersoonsbedden heeft, heeft de 7.3F met een heus eilandbed. Dit eilandbed is twee meter lang. Daarnaast, wat door veel kampeerders gewaardeerd zal worden, is dit eilandbed niet voorzien van de gebruikelijke ‘snijdingen’ die normaal gesproken in het voetengedeelte zitten.

iSmove 7.3F
Het eilandbed van de iSmove 7.3F

Opbergwonder

De iSmove 7.3F biedt veel opbergruimte. Onder het nieuwe eilandbed bevinden zich vier grote lades die voorzien zijn van centrale vergrendeling. Ook de treden op de vloer bieden elk extra opbergruimte.

iSmove 7.3 F
Kleding opbergen gaat makkelijk

Met de iSmove 7.3F kun je in totaal met vijf personen reizen. De optionele klapstoel in de camper maakt dit mogelijk.

Geïnteresseerd in de iSmove 7.3F? Doe hier een interactieve rondleiding in de camper!

Integraal campers

Op CampersCaravans.nl vind je een ruim aanbod van andere integraal campers. Of bekijk hier het volledige aanbod van campers.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws