Geplaatst op: 19-04-2020 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: 2 minuten
De CyberCamper: futuristisch ontwerp

De CyberCamper: futuristisch ontwerp

De oprichter van Tesla, Elon Musk, onthulde in november 2019 de Cybertruck. De auto is van hetzelfde materiaal gemaakt als het ruimteschip van SpaceX. Maar zoals iedereen al wel had verwacht zou het niet daarbij blijven. Velen raakten geïnspireerd door de Cybertruck en er ontstonden al veel ideeën. Zo ook het idee voor een Cybercamper.

Een grote van de Cyber truck genaamd Joe kwam met het idee voor de Cybercamper. Het ontwerp ziet er enorm futuristisch uit. Hij heeft het ontwerp van de Caybertruck volledig meegenomen in zijn ontwerp voor de Cybercamper. Het concept bestaat uit een campervorm waarin een bed staat en boven de voorruit uitsteekt.

Joe heeft de Cyber Camper is in twee versies ontworpen: een Solo-versie en een grotere variant voor twee personen: de Duo. Het verschil tussen de twee varianten is dat bij de Solo de voorkant een scherpe punt heeft en dat bij de Duo het punt stomp is. De grote versie is uitgerust met extra ramen aan de voorkant en heeft bredere zijkanten waardoor er meer cabineruimte ontstaat. Verder zijn de ontwerpen, nagenoeg indentiek.

Op deze manier is het al helemaal stoer om met een camper op avontuur te gaan!

Bekijk de ontwerpen op Manify.com

Zelf opzoek naar een camper? Bekijk dan ons aanbod op CampersCaravans

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws