Geplaatst op: 03-06-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
De Carpento: een compacte eyecatcher

De Carpento: een compacte eyecatcher

Klein maar opvallend: de Turkse Carpento caravan. In de verte lijkt de kleine caravan een beetje op de Basecamp Airstream. Dat komt door het in het oog springende raam aan de voorkant. Donker getint en doorlopend in de zijkant. 

In tegenstelling tot de Airstream heeft de Carpento de deur echter gewoon aan de zijkant. In de achterkant zit een klein raam en een luik. Daarachter een handige opbergplek voor buitenspullen. Voorin zien we een zithoekje met uitzicht rondom.

Interieur van de Carpento.
Interieur van de Carpento.

Drie formaten

Deze moderne caravan is er in drie maten. De kleinste is de 310. Inclusief de dissel in een lengte van 4,20 meter. Er zijn twee slaapplaatsen. De 360 is een maatje groter en 40 kilo zwaarder. De opbouw meet 3,60 meter, met dissel 4,70 meter.

In dit model staat er een stapelbed tegen de achterwand. Daardoor zijn er vier slaapplaatsen. De grootste Carpento caravan meet 5,20 meter met dissel. Hij heeft zowel voor als achter een zithoek. Hiervan is aan beide kanten een tweepersoonsbed te maken.

Carpento

Meer informatie: www.carpentocaravan.com

Je eigen camper of caravan

Nog op zoek naar een camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of lees eerst nog meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws