Geplaatst op: 25-07-2020 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: 3 minuten
De Bürstner Travel Van in een nieuw jasje

De Bürstner Travel Van in een nieuw jasje

De Bürstner Travel Van wordt in een nieuw jasje gestoken. Maar dat is niet het enige nieuws wat Bürstner naar buiten brengt. Vanaf 2021 is deze handige Travel Van ook te verkrijgen in de Harmony Line-uitvoering!

Oud vertrouwd

Nieuw is niet perse altijd beter volgens Bürstner, want veel succesvolle elementen uit de eerdere versie van de Travel Van zijn hetzelfde gebleven. Zo is in de cabine nog steeds airbags voor de bestuurder én de passagier te vinden. Maar ook het dak van hagelbestendig GFK, de bodem van GFK, de meegespoten voorbumper en het veiligheidssysteem ESP inclusief ASR, zijn allemaal oudere elementen.

De keuken is voorzien met meer drie gaspitten, lades met soft-close-sluiting en een koelkast met een inhoud van 97 liter. De bedden zijn voorzien van koudschuimmatrassen en in de camper zijn indirecte verlichting en verstelbare led-spots aangebracht.

Twee versies

De standaard Bürstner Travel Van is in twee variaties te verkijgen. Dat is de T 590 van bijna zes meter met een overdwars tweepersoonsbed en de T 620 G met een lengte van 6,60 meter en twee enkele bedden. De nieuwe look geldt niet voor de indeling, die zal komend jaar ongewijzigd blijven. Ook de compacte buitenbreedte van 2,20 meter waaraan de Travel Van zijn naam dankt, blijft in de opgefriste versie deze indeling behouden.

De update voor 2021 geldt zowel voor de binnen- als buitenkant. De print aan de buitenzijde is veranderd van ontwerp en kleur. Verder zijn de door Bürstner ontwikkelde hybride achterlichten ook iets aangepast. Hierin komen de ledverlichting en traditionele verlichting samen. In het interieur is de grootste verander de kleur, de ‘Sandy Grey’ zorgt voor een frissere look. Maar last but not least, is het nu mogelijk om de garagedeur met centrale sluiting is met één hand te openen. Dit betekend dus nog meer gemak!

Harmony Line

Zoals aangekondigd door Bürstner bieden zij in 2021 de Travel van ook aan in de Harmony Line. Het grootste verschil zit hem dan in de kleuren. De cabine niet meer wit, maar antraciet. In het interieur is de speciale Harmony Line-bekleding met borduursel te vinden. In het dak is een groot panoramadakvenster aangebracht, die je ook nog is kan openen. Wat ons betreft een enorm mooie versie met ook een mooi prijskaartje. De Bürstner Travel Van in verkrijgbaar vanaf 67.000 euro.

 

Zelf opzoek naar een camper? Bekijk dan het aanbod op Camperscaravans.nl

Meer kampeernieuws lezen? Lees dan verder op onze blog!

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws