Geplaatst op: 10-01-2020 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 2 minuten
De Brand Pamir: een ultieme wintertent

De Brand Pamir: een ultieme wintertent

De wintertent Pamir van de Duitse tentenfabrikant Brand is speciaal ontworpen voor winterkamperen. Het is een betrouwbare en robuuste wintertent voorzien van een duurzame PVC-polyestercoating en een uiterst stabiele frameconstructie uit 28 mm stalen buis.

De zijwanden beschikken over afgedekte deurritsen die geen tocht doorlaten. De voorwand is in zijn geheel uitritsbaar of als luifel te gebruiken. Dak en wanden zijn gemaakt van duurzaam en oersterk PVC tentdoek. Dit dubbelzijdig gecoate materiaal kan zonder problemen langdurig aan vocht en sneeuw worden blootgesteld zonder nadelige gevolgen. Daarnaast is het materiaal goed isolerend en prima afwasbaar.

Pamir

De Pamir wordt geleverd met een stalen frameconstructie in een zogenaamde knikdaktechniek. Deze constructie zorgt voor een optimale afloop van het dak zodat bij overvloedige sneeuwval het gewicht goed kan worden verdeeld en wanneer de sneeuw smelt, dit er soepeltjes afloopt. Het frame van de maat 01 is voorzien van twee staanders, de maten 250 en 300 van 3 staanders. Standaard met aandrukstangen met schuimstofkussen.

Pamir

Als accessoire is tevens een speciale winterzekeringsset leverbaar. Deze zorgt daarmee voor extra draagkracht bij extra zware sneeuwval. De Pamir wintertent is geschikt voor caravans tot max. 250 cm railhoogte.

Meer informatie: www.brand-camping.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws