Geplaatst op: 15-11-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
CUBEcamp-slaapsysteem: comfort van thuis

CUBEcamp-slaapsysteem: comfort van thuis

Een zere rug, stijve nek of schouders; veel kampeerders staan ermee op. Dat is niet vreemd, want het bed in camper of caravan is meestal wat minder comfortabel als het bed thuis. Maar met het CUBEcamp-slaapsysteem creëer je ook in je camper of caravan een fijne slaapplek.

CUBEcamp is een slaapsysteem voor onder het matras. Zeven zones zorgen voor een aangenaam slaapcomfort. Het systeem bestaat uit veerschotels die je op een raster klikt. Dit raster zet je zelf in elkaar en kun je dus in iedere vorm of elk formaat maken. Of je nu Frans bed, een queensbed of een smal eenpersoonsbed hebt, het past altijd. Het systeem kun je zowel op een bestaande lattenbodem als op een vlakke ondergrond plaatsen. In dat laatste geval zorgt het voor ventilatieruimte onder je matras. De veerschotels zijn er in verschillende kleuren die allemaal hun eigen hardheid hebben. Je kunt ze dus volledig aanpassen. In totaal kun je zeven zones instellen. Doordat de veerschotels over de hele breedte van het matras worden geplaatst bieden ze ook aan de rand ondersteuning.

CUBEcamp

Ben je op zoek naar meer slaapcomfort, of heb je fysieke klachten na een nacht in de camper of caravan, dan kun je je bed met het CUBEcamp-slaapsysteem voor een betaalbaar prijsje een upgrade geven. Het slaapsysteem is er in twee formaten. Set 44 is 70/80 x 200 centimeter en Set 60 is 90/100 x 200 centimeter.

Meer informatie: cubecamp.myshopify.com

Kampeernieuws

Meer kampeernieuws lezen? Bezoek ons blog. Of start je zoektocht naar je eigen camper of caravan.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws