Geplaatst op: 09-02-2021 Geschreven door: Sanne Koens Leestijd: 2 minuten
Concept Nissan e-NV200: elektrisch winterkamperen

Concept Nissan e-NV200: elektrisch winterkamperen

De kou van de winter trotseren in een elektrische camper. Dat kan binnenkort in de nieuwe Nissan e-NV200 Winter Camper. Nissan heeft dit concept onthuld op basis van de elektrische bestelwagen e-NV200. Goed geïsoleerd en met vierwielaandrijving: ideaal voor winters weer.

De Nissan e-NV200 Winter Camper lijkt inderdaad gericht op het echte winterkamperen. De premium offroad-banden en een grotere rijhoogte zorgen ervoor dat je ook goed door modder of sneeuw kunt rijden. Verder zorgen dubbele schijnwerpers die zijn gemonteerd op een versterkte stalen balk aan de voorkant voor maximale zichtbaarheid. De geïntegreerde keuken, koelkast, opklapbedden en isolatieglas maken leven op de openbare weg in elke omgeving mogelijk.

Video van de Nissan e-NV200

In deze video krijg je een indruk van het concept:

Elektrisch kamperen

De basis van de Winter Camper is de bestelwagen e-NV200. Dat betekent dat de camper een vermogen van 80 kW (109 pk) en een actieradius van 200 km zal krijgen. Dit zal echter anders zijn in koud winterweer, waarschijnlijk moet je dan vaker opladen. Het 220 volt power pack aan boord wordt trouwens opgeladen door zonnepanelen.

Nissan e-NV200 Winter Camper

Je eigen camper?

Op zoek naar je eigen camper waarmee je kunt gaan kamperen? Op onze website kun je kiezen uit een groot aanbod campers. Over winterkamperen hebben we ook meerdere artikelen geschreven. Of lees meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws