Geplaatst op: 19-01-2023 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Complete interieurs voor compacte buscampers

Complete interieurs voor compacte buscampers

Complete interieurs voor compacte campers

Je hebt een mooie bus, maar als camper is-ie nogal kaal? Geen paniek, wij hebben een compleet, hoogwaardig afgewerkt interieur voor jouw bus. 

Wie wij zijn? Wij zijn Camper-interieur.nl uit Heerhugowaard. Speciaal voor compacte buscampers als de Ford Transit Custom (vanaf 2013) en de Volkswagen Transporter (T4, T5 en T6) hebben we een compleet interieur ontwikkeld met een geheel nieuwe inrichting.

Indeling interieur
Koken doe je buiten, onder de laadklep van je bus. Het tweepits gascomfort is gemonteerd in een degelijke schuiflade die vanaf de achterzijde van je bus bereikbaar is. Als optie kan er ook een kleptent worden geleverd. Dan sta je droog én uit de wind. De tent is ook handig voor het plaatsen van bijvoorbeeld je porta-potti en het opbergen van schoenen en/of natte kleding na een stevige boswandeling.

In de bus is aan de rechterzijkant een ruime (50 liter) compressor koelkast met vriesvak geplaatst. Daar pal tegenover, links naast de schuifdeur, is nog een keukenblokje geplaatst. Deze is voorzien van een spoelbak met kraan. In deze kast staan ook de tanks voor schoon,- en vuilwater. Daarnaast biedt deze nog ruimte voor potten en pannen. Op het keukenblad is plaatst voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat en/of waterkoker. 

Wil je in de herfst of winter op pad en ook binnen kunnen koken? Dan kun je ook een los gasstelletje op het keukenblad kwijt. 

De bus is ook via de achterkant te betreden: tussen de keukenblokken is ruimte  vrijgehouden. Superhandig; je kan je zo vanuit je bed de (optionele) kleptent in voor een nachtelijke boodschap.

Comfortabel bed
De banken zijn in een handomdraai te veranderen naar een ruim tweepersoonsbed van 140×195 centimeter. De comfortabele banken zijn voorzien van dikke kussens van hoge kwaliteit, die ook geschikt zijn om op te slapen. Voor de stoffering kun je uit vele kleuren en dessins je eigen stijl kiezen.

Jij levert de bus, wij nemen de zorg voor de ombouw naar camper van je over en voeren jouw wensen door. Het interieur is vervaardigd van hoogwaardige materialen en alle bijkomende techniek is in de goede handen van een enthousiast team van medewerkers. Ook het plaatsen van ramen, hefdak, standkachel of andere specifieke wensen behoort tot de mogelijkheden.

We begrijpen dat de aanschaf en inbouw van een camperinterieur een flinke uitgave is. Daarom bieden we je de mogelijkheid te ervaren of het interieur bevalt: je kunt bij ons een compacte  camperbus, voorzien van dit unieke interieur, huren voor een weekend of een weekje weg. En mocht je daarna besluiten je eigen bus ook van dit interieur te laten voorzien, dan wordt bij aankoop van een interieur de huurprijs in mindering gebracht op de rekening.

Bezoek de website voor aanvullende informatie voor Complete interieurs voor compacte Campers!

www.camper-interieur.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws