Geplaatst op: 29-10-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Compacte Premio Plus 410 TS met een hefbed

Compacte Premio Plus 410 TS met een hefbed

De Premio Plus 410 TS is een uiterst compacte caravan die desondanks veel ruimte te bieden heeft. Hij is nauwelijks vijf meter lang. Maar je hebt een comfortabele loungezithoek en een groot vast bed tot je beschikking. Alleen kun je ze niet allebei tegelijk gebruiken.

De L-vormige bank heeft een brede dwarspoot. Het maakt de zithoek vooral gezellig en doet daarbij nog eens ruimtelijk aan ook. De caravan lijkt van binnen echt groter dan hij is. Bijkomend voordeel van de bank is de ruime opbergmogelijkheden eronder. Deze is ook van buitenaf bereikbaar.

Hefbed in de Premio

Het hefbed van de Premio Plus 410 TS bedien je met twee knoppen. De eerste lost het bed uit de vergrendeling. De tweede laat het zakken. Je kunt het op elke gewenste hoogte instellen. In het midden van de caravan aan de ene kant een hoge kast. Aan de andere zijde opbergplanken en een plek voor een tv. Meteen daarnaast een grote koelkast. De badkamer met douche en wastafel staat links voorin naast de keuken. Deze is diep en heeft daardoor veel opbergruimte. Een verrijdbare afvalwatertank en warm-waterboiler zijn optioneel.

Meer informatie: www.buerstner.com

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog het laatste Kampeernieuws?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws