Geplaatst op: 13-12-2021 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 2 minuten
Caravana 2022 in Leeuwarden gaat niet door

Caravana 2022 in Leeuwarden gaat niet door

Tot voor kort stond de Caravana 2022 nog gewoon op de beurskalender. Maar helaas, de organisatie heeft bekend gemaakt dat deze kampeerbeurs die eind januari in Leeuwarden gepland stond, niet doorgaat. De Caravana in de WTC Expo van de Friese hoofdstad staat bekend als de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland.

“De afgelopen maanden hebben we de ontwikkelingen rondom Covid-19 nauwlettend gevolgd. Op basis van deze ontwikkelingen hebben wij, tot onze grote spijt, moeten besluiten om Caravana 2022 te annuleren. Deze annulering komt voort uit de aanhoudende onzekerheid en de voortdurende dreiging van maatregelen gericht op het inperken van het hardnekkige coronavirus”, aldus de organisatie in een verklaring op de website.

Caravana 2022 Niet verantwoord

“Een bezoek aan Caravana moet veilig en verantwoord zijn. De omstandigheden rondom corona veranderen continu wat veel onzekerheid met zich meebrengt. Hierdoor kunnen wij niet de garantie bieden dat Caravana op een verantwoorde manier in januari 2021 kan plaatsvinden.”

Save the date! Caravana 2023 van 26 t/m 30 Januari

Bij de pakken neerzitten brengt niet veel, daarom heeft de organisatie er zin in om aan de slag te gaan met de volgende editie van de leukste en gezelligste kampeerbeurs van Noord-Nederland. Juist doordat de populariteit van kamperen in het afgelopen jaar enorm is gestegen. Noteer daarom maar woensdag 26 t/m zondag 30 januari 2023 in je agenda.

Meer informatie: Caravana.eu

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws