Geplaatst op: 14-07-2020 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: minder dan 1 minuut
Caravana 2021 gaat door!

Caravana 2021 gaat door!

Goed nieuws voor alle kampeerliefhebbers in Nederland! Grotere evenementen mogen vanaf 1 juli 2020 weer plaatsvinden, dat betekend dus dat de Caravana in 2021 door zal gaan!

‘Wij volgen de ontwikkelingen hieromtrent nauwlettend en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We gaan er vanuit dat de 1,5 meter voorlopig de norm blijft en zullen dan ook als organisatie de eventuele vereiste maatregelen in acht nemen’. Aldus de organisatie van de Caravana.

De voorbereidingen van Caravana zijn inmiddels in volle gang. Het belooft wederom bijzondere editie te worden. Naast het diverse aanbod aan kampeermiddelen, accessoires, bestemmingen en campings brengen we de nieuwste trends en ontwikkelingen naar de beurs. Tevens zal de kampeerbeleving door middel van diverse pleinen, workshops en demonstraties centraal staan.

De organisatie geeft aan iedereen op de hoogte houden van de eventuele maatregelen. Voorop staat dat veiligheid en gezondheid van zowel deelnemers als bezoekers het uitgangspunt is!

Ga voor meer informatie naar www.caravana.nl!

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws