Geplaatst op: 21-10-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Campers teruggehaald uit Marokko

Campers teruggehaald uit Marokko

Jaarlijks organiseert NKC camperreizen naar het buitenland, ook dit jaar. Door corona zijn deze reizen afgebroken, maar de campers zijn achtergebleven. Nu heeft NKC in samenwerking met de ambassade, de verzekeraar en Broekman Logistics uit Rotterdam een plan opgesteld om deze terug te halen. Het gaat met name om campers van deelnemers aan een van de vijf groepsreizen van de NKC dit voorjaar.

Informatiebijeenkomsten

De camperaars waren destijds al teruggehaald met het vliegtuig, maar de campers bleven gestald op een camping in Marrakesh. Dit kwam omdat er nog hoop was de reis te kunnen afmaken in het najaar. Maar dat is nu niet mogelijk, daarom is het plan om de campers van Marrakesh naar de haven van Casablanca te laten rijden en vanaf daar te verschepen naar de haven van Amsterdam.

Als alles volgens de planning loopt, kunnen de eigenaren hun camper hier begin december ophalen. De eigenaren zijn inmiddels op informatiebijeenkomsten geïnformeerd over de voorgenomen operatie. Veel reizigers hebben de afgelopen tijd om advies gevraagd over het terughalen van hun camper uit Marokko.

Ambitieus plan

NKC-directeur Stan Stolwerk is blij met het opgezette plan zo de campers terug te halen. Hij noemt het ambitieus om het op zo’n korte termijn te doen, maar zo kunnen de camperaars in ieder geval het komend voorjaar wel weer van de vrijheid van het camperen genieten.

Op de hoogte blijven van al het kampeernieuws, kampeergebieden en kampeertips? Lees hier verder.
Nog zelf op zoek naar een camper of caravan? Bekijk ons gehele aanbod!

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws