Geplaatst op: 04-05-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
CamperInkoop.nl: betrouwbaar en eerlijk

CamperInkoop.nl: betrouwbaar en eerlijk

Via CamperInkoop.nl verkoop je makkelijk en snel je camper. Het is een RDW-erkende inkoper van campers. Eén van de voordelen is dat ze binnen 24 uur een vrijblijvend bod doen. We stellen het bedrijf graag aan je voor.

CamperInkoop.nl is in 2002 opgericht en is onderdeel van Spang Campers. Het bedrijf koopt campers op uit de elke hoek van de Benelux. Hun kernpunten zijn service, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. Je bent hier aan het juiste adres voor onder andere het verkopen van je camper, camper bemiddeling en camper offerte.

Drie stappen

Hoe het werkt? Drie eenvoudige stappen helpen je naar een goede deal. Allereerst bied je je camper te koop aan via het aanmeldformulier. Hierbij vul je zo veel mogelijk gegevens in en, bij voorkeur, stuur je een paar foto’s mee. Hierna komt CamperInkoop binnen 24 uur met een reactie of bod.

Als je vervolgens akkoord gaat met het bod, zorgen zij voor een snelle en correcte afhandeling. Ze komen de camper ophalen en betalen per bank. Hierbij ontvang je direct een inkoopfactuur en vrijwaring van je kentekenbewijs.

Vraag hier een bod aan voor jouw camper.

Meer kampeernieuws

Meer kampeernieuws lezen? Lees hier het laatste kampeernieuws. Of lees de laatste camper– en caravantesten.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws