Geplaatst op: 06-12-2022 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Camperij: ervaar de vrijheid

Camperij: ervaar de vrijheid

De Camperij of zoals veelal gezegd wordt camperij.nl is puur ontstaan uit passie voor campers. Zij willen dat je waar voor je geld krijgt. Niet voor niets zeggen ze dan ook; ‘wij willen geen klanten, wij willen ambassadeurs’.

Uiteraard adverteren ze en stellen zij hun aanbod ten toon. Daarnaast is hun doel om elke verkochte camper te laten vertrekken met een nieuwe ambassadeur van de Camperij.

De Camperij doet alle merken, met name A-segment en hebben en specialisatie in het merk Adria. Ze verkopen niet alleen campers, ze geven graag advies wanneer het binnen hun kennis ligt. Ook verzorgen zij andere diensten zoals bemiddeling bij zowel verkoop als inkoop.

Camperij
De Camperij heeft een specialisatie in Adria

Zij kunnen je dus helpen jouw camper te verkopen maar doen dit dus ook wanneer je een camper wil gaan kopen. Dat kan zijn als zoekopdracht of bijvoorbeeld bij de importbegeleiding wanneer je zelf een camper gevonden heeft. Daarnaast verzorgen zij o.a. nog taxaties, opties en accessoires en hebben zij regelmatig een aanbod van jong gebruikte artikelen, zoals trekhaken, lichtmetalen velgen, fietsendragers, lpg gasfles, luifelwanden enzovoorts.

Voor meer informatie, kijk op www.camperij.nl

Groot aanbod

Op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog het laatste Kampeernieuws?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws