Geplaatst op: 10-09-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Camperbeurs Hardenberg 2019: alles voor en over campers

Camperbeurs Hardenberg 2019: alles voor en over campers

Het laatste weekend van september 2019 is het weer tijd voor de grootste camperbeurs van Noordoost-Nederland: Camperbeurs Hardenberg. Voor iedereen die het ultieme vakantiegevoel nog even wil vasthouden nu de herfst weer in zicht is.

Droom jij er al jaren van om uitstapjes en reizen te maken waarbij je volledige vrijheid hebt? Dan is een eigen camper een geweldig idee. Maak je dromen waar en bezoek de Camperbeurs op 27, 28 en 29 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Daar vind je alles voor en over campers.

Camperbeurs 2019

Weer helemaal op de hoogte

Ben jij geïnteresseerd in de aankoop van een camper (gloednieuw of toch liever occasion), wil je meer informatie over het huren van een camper of ben je op zoek naar een bedrijf die jouw droomcamper kan ontwerpen? Of beschik jij al over een camper, maar ben je op zoek naar noviteiten of nieuwe bestemmingen? Dan ben je in Hardenberg aan het juiste adres.

Ga in gesprek met experts en laat je adviseren over de mogelijkheden op campergebied. Met ruim 17.000m² en maar liefst 6 hallen gevuld met bedrijven gericht op campers en alles wat met campers te maken heeft, ben jij na jouw bezoek aan Camperbeurs weer helemaal up-to-date.

Camperbeurs Hardenberg

Van alles te beleven

Allereerst zijn er verschillende topmerken vertegenwoordig, waaronder Adria, Dethleffs, Hymer, Concorde, Laika en Chausson. Daarnaast kun je op Camperbeurs ook uitstekend terecht voor het vinden van jouw volgende vakantiebestemming of vele camperaccessoires voor in en rondom je camper. Ook biedt Camperbeurs volop activiteiten.

Schuif aan bij het campertheater en laat je inspireren door enthousiaste experts die jou meenemen in bijvoorbeeld de voorbereiding op jouw reis met de camper. Test jouw toekomstige elektrische (vouw)fiets op ons fietsparcours en kom als vrouw een proefrit maken met een camper. Geniet van een goede kop koffie terwijl je luistert naar een akoestisch optreden op één van de terrassen.

Impressie van vorig jaar

Meer informatie

Adres

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Data en tijden

Het event is van 27 t/m 29 september. Tijdens deze dagen ben je welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Prijzen

Kaarten zijn online te koop maar je kunt ook aan de deur je kaartje kopen.
Prijzen: Kinderen van 0 t/m 4 jaar – Gratis. Kinderen van 5 t/m 13 jaar – Online € 4,50 aan de deur € 5,- Volwassenen – Online € 8,- aan de deur € 9,-

Koop kaarten met korting

Ben jij van plan om te gaan? We hebben een leuke kortingsactie voor je. Gebruik bij het bestellen de kortingscode 61910794 en ontvang twee toegangskaartjes voor de prijs van één!

Voor kaarten en meer informatie over de beurs klik je hier.

Er zijn nog meer leuke beurzen die je dit najaar kunt bezoeken. Welke? Dat lees je hier.

Camperbeurs Hardenberg

Groot aanbod

Wil je binnenkort op vakantie met je eigen camper of caravan? Op onze website vind je een groot aanbod, dat je hier kunt bekijken.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws