Geplaatst op: 25-09-2020 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: 2 minuten
Camper en Caravan Verkiezing van het Jaar – ANWB

Camper en Caravan Verkiezing van het Jaar – ANWB

De genomineerden voor 2021 van het Camper en Caravan Verkiezing van het jaar zijn bekendgemaakt. De ANWB heeft een vakjury bestaande uit journalisten met ruime ervaring en inzicht in de volledige caravan- en campermarkt. Zij kiezen samen met ervaringsdeskundigen een aantal genomineerden. De winnaars worden begin oktober tijdens de ANWB Kampeerparade bekendgemaakt.

De genomineerden – Caravans

De Weinsberg CaraCito stond voor het eerst tentoongesteld bij het Caravan Salon in Düsseldorf. De caravan trok veel bekijks, omdat het de eerste caravan is die volledig op stroom vertrouwt, zonder enige gasinstallatie. Je doet de stekker erin en je bent klaar!

Ontworpen voor jonge caravanners, is de De Dethleffs Aero op design gericht. De caravan is wat betreft prijs/kwaliteit verhouding ideaal. De Aero is verkrijgbaar in vijf verschillende indelingen, waaronder een gezinswagen met stapelbedden.

Met een zeer elegant uiterlijk, is de nieuwe Adria Adora nog veel meer dan dat. Door een grotere disselkastklep en spoilers voorop is de windafwerking een stuk verbeterd. Deze serie biedt een nieuw en rustiger interieur.

De genomineerden – Campers

De C-serie van Rapido met een breedte van slechts 217 centimeter buitenbreedte is een geheel nieuwe ontwikkeling van het bedrijf. De serie-C wordt gezien als een van en maakt daarom deze camper een concurrent van buscampers.

Het hele jaar door kamperen is met de 650 HS van Euro Mobil geen probleem. De volledig geïsoleerde camper, met dubbele bodem en extra bergruimte is hierbij standaard. Het ruimtelijke effect is groot. Je kan heerlijk in de rondzit achterin zitten en tot rust komen in de de forse eenpersoonsbedden.

De magische grens van 7 is door de volledig geintegreerde bumper bij deze camper behaald. De Van Ti Vansation biedt heerlijke ruimte en is compleet uitgerust. bij dit nieuwe ontwerp staat het meubilair niet meer haaks op de wanden, maar een beetje schuin langs een diagonaal lopend gangpad.

Voor alle informatie over de nominatie, kun je kijken op ANWB.
Zelf nog op zoek naar een camper of caravan? Bekijk ons gehele aanbod!

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws