Geplaatst op: 13-08-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Camper Caravan Wereld Assen: alles onder één dak

Camper Caravan Wereld Assen: alles onder één dak

Van 13 tot en met 15 september 2019 kun je in Assen naar Camper Caravan Wereld. Dit is hét evenement in Noord-Nederland als het gaat om campers, caravans en alles wat met kamperen te maken heeft. Voor de echte kampeerfanaten.

In voorgaande jaren was de Camper Caravan Wereld er ook al, maar nog nooit zo groot als nu. Camper Caravan Wereld gaat van 7.500 vierkante meter in 2018 naar ruim 15.000 vierkante meter in 2019!

Huren, kopen, inruilen

Kom naar Assen en profiteer van een grote en diverse voorraad boordevol scherp geprijsde campers, caravans en meer. Er zijn vele merken, leeftijden en indelingen in alle prijsklassen. Zowel nieuw als gebruikt. Door het diverse aanbod heb je als bezoeker de kans om voor een messcherpe prijs een model van een topmerk aan te schaffen. Bovendien biedt Camper Caravan Wereld een randprogramma aan met de meest uiteenlopende kampeeractiviteiten. Een complete kampeerbeleving dus.

Tijdens het evenement kun je ook je huidige camper of caravan vervangen. Ben je op zoek naar een nieuw model? Dan kun je tips en tricks krijgen voor jouw zoektocht. Daarnaast is er de gelegenheid om alle benodigde informatie in te winnen die je nodig hebt voor het huren van een voertuig voor je volgende vakantie.

Kamperen

Programma Camper Caravan Wereld

Natuurlijk is er ook veel te doen. Het randprogramma staat bol van de kampeeractiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van BiosCamp. Hier kun je korte video’s kijken over allerlei interessante onderwerpen, zoals kampeertrends, de mooiste routes, verzekeringen en slimme handigheidjes die het kamperen een stuk aangenamer maken. De video’s worden beschikbaar gesteld door NKC en Campingtrend.

Is Assen wel eindje rijden voor je? Dan is het een ideale mogelijkheid om een nachtje te camperen op de CCW minicamping. Voor vrouwen is er de kans om nog vertrouwder te raken achter het camperstuur. Volg een proefles van ‘VrouwRijdtCamper’. De proefles is een kennismaking; een soort drempelles om de eerste koudwatervrees voor het camperrijden weg te nemen. Interesse? Dan kun je het beste even van te voren opgeven. Klik hier voor meer informatie

Op vakantie met de camper

Koop je kaarten online

Naast de genoemde activiteiten is er nog veel meer te doen. Weet je nu al je dit evenement niet wil én kan missen? Koop dan hier je tickets. Dat scheelt weer in de rij staan.

Op zoek?

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws