Geplaatst op: 19-08-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 4 minuten
BVA Auctions: online veiling van je camper of caravan

BVA Auctions: online veiling van je camper of caravan

Ga je je camper of caravan verkopen? Via een online veiling van BVA Auctions kunnen mensen wereldwijd bieden, zodat jij de maximale waarde voor je kampeermiddel krijgt. Naast de online veiling verzorgt BVA Auctions ook kijkdagen en de verkoop. Zo wordt het hele proces van veilen, bieden en verkoop voor je geregeld.

Met een groot en wisselend campers en caravans aanbod, zorgt BVA Auctions er via een transparant biedproces voor dat zowel koper als verkoper de optimale prijs voor hun camper of caravan behalen. Veel moeite om je kampeermiddel aan te bieden? Welnee, het gehele proces van schrijven, fotograferen en online zetten kan voor je worden geregeld.

Verzamelveiling

Elke maand organiseert BVA Auctions in Leiden of Amersfoort een verzamelveiling van caravans en campers. Daar kan dus ook jouw camper of caravan bij staan! De campers en caravans zijn online te bekijken, maar ook op de locaties van BVA tijdens de kijkdagen. Wereldwijd bieden kopers uit 67 landen op het platform. Daar kan ook jouw potentiële koper bij zitten.

Jouw camper of caravan heeft waarde. Super dus als je er de maximale prijs uit haalt. Via een veiling vind je met de juiste middelen een koper. Daarnaast ligt de omloopsnelheid van het veilingprincipe hoog. De website is gebruiksvriendelijk, het is makkelijk om je camper of caravan te plaatsen, maar het is ook makkelijk voor bezoekers om te bieden.

Jouw camper heeft waarde.
Jouw camper heeft waarde.

Hoe werkt het?

Je maakt zelf de foto’s van je caravan of camper en schrijft een goede, complete beschrijving. Hoe beter de beschrijving, hoe meer geïnteresseerden je hebt voor je camper of caravan. Van BVA ontvang je vervolgens een link naar de uploadtool. Vol dan de gevraagde stappen en je doet mee met de veiling.

BVA verzorgt vervolgens de kijkdag op de veilinglocatie in Leiden of Amersfoort. De campers en caravans worden op een logische looproute neergezet, zodat bezoekers ze kunnen bekijken. De buitendienstmedewerkers beantwoorden alle vragen. Eigenlijk ontzorgt BVA het hele proces, want tijdens de online veiling worden de biedingen gemonitord en ook de facturatie wordt voor je verzorgd. Natuurlijk pas nadat er bij jou gecheckt is of je akkoord bent met het bedrag van de hoogste bieding. Ga je akkoord? Dan verzorgt BVA Auctions de uitgifte van jouw camper of caravan.

Kopen via veiling

Wil je je een camper, caravan of vouwwagen kopen via BVA Auctions? Bieden en winnen is heel makkelijk. Breng het hoogste bod uit en win je favoriete kampeermiddel. Elke maand is er een ruime keuze aan kavels waarop je kunt bieden. Vooraf heb je de mogelijkheid om de campers en caravans op locatie te bekijken. Zo weet je waar je een bod op uitbrengt en kun je gemakkelijk een caravan of camper kopen. En het beste van alles; startprijzen zijn laag!

Je wilt een camper kopen? Dan heb je bij BVA Auctions ruim de keuze. Maandelijks staan er vele campers online met merken als Dethleffs, HYMER en Bürstner. Bekende merken die staan voor luxe en beschikbaar zijn binnen elk budget. Qua model kies je bijvoorbeeld uit een buscamper, integraal of halfintegraal.

Of toch liever een caravan kopen? Ook daar staan maandelijks vele van in de veiling. Een ruime aanbod caravans kan je vinden van de merken Hobby, Adria, Knaus & Fendt. Enkelassig als ook dubbelassige caravans.

Uiteraard kun je ook een vouwwagen kopen bij BVA. Bekende merken als Roadmaster, JAMET, Camplet & Combi-camp gaan regelmatig onder de virtuele hamer.

Caravan verkopen door online veiling
Jouw caravan heeft waarde.

Over BVA Auctions

BVA Auctions is een toonaangevend online consumenten veilingplatform. Met meer dan 1,6 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 4 miljoen website bezoeken per maand en de niet aflatende inzet van circa 150 medewerkers. Maandelijks veilen ze meer dan 140.000 kavels in ruim 500 veilingen. Het aanbod komt o.a. uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten van online winkels. En varieert van consumenten elektronica, mode, kunst & antiek tot auto’s, jachten, huizen en dus ook campers en caravans.

Meer weten? Kijk op www.bva-auctions.com

Groot aanbod campers en caravans

Benieuwd op welke campers en caravans je nu kunt bieden? Bekijk het huidige aanbod van BVA Auctions. Of lees nog meer kampeernieuws.

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws