Geplaatst op: 28-11-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
BMW M4-camper: stoer en sportief

BMW M4-camper: stoer en sportief

BMW is een van de populairste automerken van Nederland. Ruim een maand geleden is de nieuwste versie van de BMW M4 onthuld. Al snel daarna volgde heel wat varianten op de originele versie van deze sportieve en karakteristieke auto. En er is zelfs een heuse BMW M4-camper variant gemaakt!

Ontwerper Brad, bekend onder de naam BradBuilds (@BradBuilds), heeft de BMW M4 omgetoverd tot een heuse BMW M4-camper. BradBuilds bouwt auto’s om in off-road wagens en Brad heeft ook de BMW M4 stevig onder handen genomen.

De nieuwste versie van de BMW M4.
De nieuwste versie van de BMW M4.

Aanpassingen voor BMW M4-camper

Het prachtige resultaat is tot stand gekomen door onder andere de BMW te verhogen en te voorzien van terreinbanden. De off-road wagen is van verschillende faciliteiten voorzien. Zo is er een opbouw opgezet die dient als slaapverblijf met een eenpersoonsbed. En is er zelfs een plek voor een kleine keuken zodat je onderweg ook nog iets heerlijks kunt koken.

Aanpassingen exterieur

Je ziet het al op de foto’s: de BMW M4-camper heeft dezelfde sportieve uitstraling als de originele BMW M4. De buitenkant werd echter ook aangepakt om van de auto een milieubewuste slaapbunker te maken. Zo zijn op het dak zonnepanelen geplaatst. Dat maakt de camper ook nog eens een groene oplossing voor de huidige klimaatproblemen.

Je hoeft trouwens niet bang te zijn voor gevaarlijke situaties, zoals een zandstorm in deze camper: de deuren zijn stevig genoeg, ook die van de opbouw, om je te beschermen.

De opbouw biedt plek voor een eenpersoonsbed.
De opbouw biedt plek voor een eenpersoonsbed.

Jouw slaapbunker vinden?

Ben je op zoek naar jouw eigen slaapbunker? Op CampersCaravans.nl staat een ruim aanbod van nieuwe of gebruikte campers of caravans. Staat er wat voor jou tussen? Bekijk het actuele aanbod. Of lees het laatste kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws