Geplaatst op: 14-10-2023 Geschreven door: Redactie Leestijd: 6 minuten
Bakker campers: Scherp Geprijsd Aanbod

Bakker campers: Scherp Geprijsd Aanbod

Bakker Campers

Breed aanbod, scherp geprijsd

In Wenum-Wiesel, onder de rook van Apeldoorn, komen ervaren of beginnende camperaars al in vakantiestemming voordat het reisdoel, Bakker Campers, is bereikt. Het bosrijke gebied leent zich bij uitstek voor een mooie vakantie in de natuur en daar heeft Bakker altijd een camper voor op voorraad die ook echt bij je past. Op 10.000m2 is het familiebedrijf Bakker Campers in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van jong gebruikte campers op de Nederlandse markt. Inmiddels is de 3e generatie Bakker verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de onderneming in de persoon van Bram Bakker

Minstens 100 modellen integraal, halfintegraal, alkoof en buscampers zijn bij Bakker direct beschikbaar. De focus van de onderneming is gericht op jong gebruikte exemplaren. Vrijwel niet van nieuw te onderscheiden campers met weinig kilometers en een smetteloos onderhouden interieur die je echt het gevoel geeft de eerste eigenaar te zijn. Bemiddeling doet Bakker niet, dan ben je toch teveel de minpuntjes van iemand anders aan het verkopen. Met een eigen inkoop geldt dat niet. Tenminste, wanneer je een gebruikte camper eerst de service geeft die het verdient. 

Hiervoor beschikt Bakker, voortgekomen uit de handel in personenauto’s, over een goed geoutilleerde werkplaats waar van alle merken eventuele gebreken verholpen worden naast het plegen van regulier onderhoud.

ZGAN

Naast de techniek is er natuurlijk ook de optische kant van een gebruikte camper. Iets wat zichtbaar het verschil kan maken tussen nieuw of tweedehands. Bakker Campers neemt daarom ook dit onderdeel stevig ter hand. Voornamelijk in eigen huis maar ook in samenwerking met andere partijen krijgt een interieur een opfrisbeurt in de vorm van nieuwe matrassen, een andere stoffering of een update van opties en accessoires wanneer dit nodig is. Maatwerk, ook wanneer het om een gebruikte camper gaat, is bij Bakker Campers een realiteit.

Nieuw

bakker campers

Bakker Campers is geen dealer van een specifiek merk. Je bent dan gebonden aan één en dezelfde aanbieder die zo zijn eisen stelt. Dat kan de handel in occasions nogal in de weg zitten. Toch wil dat niet zeggen dat een nagelnieuwe camper onmogelijk is. Met 30 jaar ervaring heeft Bakker veel kennis van de markt waarmee aantrekkelijke aanbiedingen in nieuwe campers gerealiseerd kunnen worden. Op basis van een zoekopdracht speurt Bakker Campers de markt in binnen- en buitenland af naar de beste deal in een demo of nieuwe camper. De levertijd onder de huidige marktomstandigheden is echter wel behoorlijk lang naast dat er in dit segment niet veel beschikbaar is. Indien je in het jaar van aankoop ook met de camper op vakantie wenst te gaan, is een startklaar jong gebruikt exemplaar uit het aanbod van Bakker Campers een betere optie.

Inruil

De aanschaf van een camper vraagt al snel een investering die niet iedereen zomaar op de bank heeft staan. Iets inruilen kan helpen om het beschikbare budget wel te laten voldoen. Natuurlijk is de inruil van een camper geen probleem. Maar Bakker gaat hierin een stap verder dan andere aanbieders van gebruikte campers. Vrijwel alles komt in aanmerking voor inruil. Een boot of vakantiehuis tot aan een muntenverzameling kan dienen om die volgende camper bereikbaar te maken. Bakker bepaalt in samenwerking met een desbetreffende expert wat een eerlijke marktconforme prijs is voor het ingeruilde goed waarmee zelf verkopen, met al het gedoe wat daar bij hoort, voorkomen wordt. 

Trends

Steeds meer liefhebbers ontdekken de enorme vrijheid en het comfort van een kampeerauto. De populariteit van campers blijft dan ook toenemen. Helemaal wanneer een pandemie roet in het eten van vliegvakanties gooit of luchthavens de drukte niet aankunnen en vluchten annuleren. De clientèle van Bakker Campers bestaat daarom niet enkel uit gepensioneerden die met een toereikend budget lekker veel tijd hebben om van een camper te genieten. Ook gezinnen met kinderen vormen een steeds groter deel van de instroom in nieuwe camperaars. Dat merkt Bakker aan de populariteit van een alkoofcamper. Hoewel het brandstofverbruik van deze variant wat hoger ligt is voor een gezin de extra ruimte boven de cabine belangrijk om iedereen een prettige slaapplaats te bieden. Daarnaast ontdekken ook steeds meer jonge mensen het gemak en voordeel van een kampeerauto. Denk maar aan een festival of feestje. Een Bob is niet meer nodig. Met een camper vlakbij is een droge comfortabele slaapplaats gegarandeerd. Heel iets anders dan een tentje op een modderig festival terrein.

Oktober actiemaand

Met de vakantie nog vers in het geheugen en de wensenlijst die daar uit voortkomt is er voor veel camperbezitters of nieuwkomers al snel interesse om weg te rijden met een camper die nog beter bij je past. De maand oktober is daarvoor bij Bakker Campers een goed moment om deze stap te zetten. In deze maand gelden een aantal speciale aanbiedingen of acties waarmee je veel voordeel kunt verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een extra hoge inruilprijs of gaan voor een van de gratis accessoires. Een schotel met een TV, zonnepanelen, airconditioning of een leuke radio, er is in deze actiemaand heel veel mogelijk.

Wanneer je op zoek bent naar een jong gebruikte camper en niet zomaar iets wil kopen, is Bakker Campers  een adres wat je niet over mag slaan. De locatie is met een speeltuintje ook aantrekkelijk voor kinderen. En er hang een campingachtige sfeer die mooi aansluit op de materie. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste. De kans is groot dat Bakker Campers met een breed en scherp geprijsd aanbod de beste deal voor je in petto heeft.

Meer informatie: 

Job Bakker Recreatie BV

Zwolseweg 377-379

7345 AD Wenum-Wiesel

055-312 10 10

info@bakker-campers.nl

www.bakker-campers.nl

Openingstijden:

Ma t/m vr: 9.00 t/m 18.00 uur.

Zaterdag: 9.00 t/m 17.00 uur.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws