Geplaatst op: 25-06-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Alphavan: winnaar Red Dot Award

Alphavan: winnaar Red Dot Award

Het Duitse merk Alphavan zal bij de meeste camperaars niet bekend zijn. Het is een nieuw merk, uit het zuiden van Duitsland, dat zich op het premium segment richt. Momenteel met één model in het programma, gebaseerd op de L3H3 Mercedes Sprinter.

Alphavan heeft dit jaar een ‘Red Dot Award’ in de categorie ‘Product Design’ gewonnen. Stefan Krause, medeoprichter van het merk, vertelt: “We zijn ontzettend blij dat we deze prijs hebben gewonnen en dat ons ontwerp ook de professionele juryleden heeft overtuigd. De award is een motiverende boost om door te gaan met fantastische ontwerpen en innovatieve oplossingen binnen onze Alphavan.”

Alphavan - interieur
Interieur van de Alphavan.

Vunder Tech

Alphavan maakt onder anderen gebruik van het nieuwe ‘Vunder Tech’ materiaal. Dit laat een vooruitstrevende designtaal in het interieur toe. Het bedrijf weet met dit materiaal afgeronde hoeken en vlakken geraffineerd te combineren met de technische systemen. De speciale coating van het materiaal maakt het robuust, wat een lange levensduur garandeert. De campers zijn ook ‘gasloos’ en voorzien van een Li-Ion accu en een zonnepaneel.

Slaapgedeelte in de Alphavan.
Slaapgedeelte in de Alphavan.

Meer informatie: www.alphavan.de

Nog op zoek?

Nog op zoek naar een nieuwe camper? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog het laatste kampeernieuws?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws