Geplaatst op: 30-10-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Adria Twin Supreme Sport Edition

Adria Twin Supreme Sport Edition

Adria verrast met de Sport Edition van de buscamper Twin Supreme 640 SGX. Maar nog opvallender is het slaaphefdak. Tot voor kort zag je deze daken alleen op kleinere buscampers. Maar nu zijn er zelfs halfintegralen met een slaaphefdak. Want een extra bed, een speelzolder of leeshoek is nu eenmaal reuzehandig.

Adria heeft het hefdak zelf ontwikkeld en zet dat nu op de 6,40 meter lange Twin Supreme 640 SGX. Wat opvalt is dat de zijkanten op het dak blijven staan als het omhoog gaat. Het hefdak sluit verder aan op het grote panoramaraam dat boven de voorruit zit. Dat zorgt voor veel daglicht in het interieur.

Opvallend is het slaaphefdak.
Opvallend is het slaaphefdak.

Interieur van de Adria

De rest van de inrichting van de Adria Twin Supreme is zoals gebruikelijk. Een keukenblok bij de schuifdeur en daar tegenover de badkamer. Voorin een dinette en draaibare cabinestoelen. Door het gewicht is het mogelijk om met vier personen op pad te zijn. De Sport Edition, met als basis de Fiat Ducato, kan optioneel op een 4000 kilo chassis worden gezet. Dan moet je alleen wel het juiste rijbewijs hebben.

Meer weten? www.adria-mobil.com

Aanbod Adria

Benieuwd welke campers en caravans van Adria er nu te koop staan? Bekijk het aanbod. Of bekijk je liever eerst nog het laatste Kampeernieuws?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws