Geplaatst op: 26-10-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Adria Astella: Nieuwe norm in luxe

Adria Astella: Nieuwe norm in luxe

Wanneer je niet kunt kiezen is de nieuwe Adria Astella wel iets voor je. Een combinatie van een toercaravan en een stacaravan. Echt een mobiel vakantiehuisje. Royaal in ruimte en luxe.

In 2013 was daar opeens de Astella Glam. De nieuwe luxe serie zou je dus Astella 2.0 kunnen noemen. De opdracht voor het ontwerpteam was het bedenken van een nieuw comfortabel vakantiehuis op wielen. Niet kijken naar wat er is, maar naar welke vakantie ervaring de huidige generatie caravanners wensen. Een luxe caravan, nog steeds door een auto te trekken. Maar je kunt hem ook ergens een vaste plaats geven.

Binnenkant Adria Astella

Overvierkant

De nieuwe Astella heeft rechte wanden, ook aan de voorkant. Daardoor is er binnen veel ruimte. En toch is hij aerodynamisch, afgekeken van de luchtvaartindustrie. Grote ramen en dito glazen openslaande deuren. Daardoor ontstaat een licht interieur met een mooi uitzicht naar buiten.

De moderne lijnen vormen een nieuwe stijl. Een luxe en modern interieur en een keuken als in een penthouse. De riante badkamer heeft een separate douchecabine met glazen afscheiding. Allemaal uitvoerig getest. Ontworpen om veiligheid, comfort en plezier te bieden.

Meer informatie: www.newastella.com

We hebben ook de Adria Adora getest. De caravantest bekijk je hier
Op zoek naar een Adria caravan? Bekijk hier het huidige aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws