Geplaatst op: 02-06-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: minder dan 1 minuut
Adria Astella krijgt de Red Dot Award

Adria Astella krijgt de Red Dot Award

De Red Dot is een belangrijke onderscheiding voor design, uitgereikt door een internationale jury die deze erkenning alleen toekent aan producten met een uitgesproken en vernieuwend ontwerp. De Adria Astella wist deze prijs in de wacht te slepen omdat het een echt innovatieve en unieke caravan is.

De Astella is een toercaravan en stacaravan in één. Je ziet vloeiende strakke lijnen, geen onnodige details, alles functioneel en elegant. Astella heeft verder geleerd van de lucht- en ruimtevaartindustrie om een betere luchtstroom tijdens het rijden te realiseren.

Luxe ervaring

Met een Adria Astella ben je één met de natuur. Met de unieke Adria Panorama-deuren en -ramen kan het interieur zich naar buiten uitstrekken. Astella biedt dan ook een ongekende luxe ervaring met vrij grote in elkaar overvloeiende ruimtes. Er is een badkamer in spa-stijl, een designkeuken en een open woonkamer om zowel binnen als buiten te leven.

Meer informatie over de Adria Astella: adria-mobil.com. Een ander artikel over de Adria Astella vind je hier. We hebben ook de Adria Adora getest. De caravantest bekijk je hier. Op zoek naar een Adria caravan? Bekijk hier het huidige aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws