Geplaatst op: 27-10-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Kamperen in de Ardennen: camping Le Prahay

Kamperen in de Ardennen: camping Le Prahay

Op zoek naar een plek waar je helemaal tot rust kunt komen? Ga dan eens naar camping Le Prahay in de Ardennen. Prachtig gelegen aan de Semois. En er is van alles te doen voor je kinderen.

Op camping Le Prahay zijn mooie, ruime kampeerplaatsen beschikbaar voor je camper of caravan. Alle plaatsen hebben prachtig uitzicht op de bossen. Op elke plek mag je barbecueën. Een vuurtje in een schaal of korf is ook toegestaan. Dat wordt genieten! Toch liever niet vuur op je eigen kampeerplek? Op het grote veld mag je een kampvuur maken.

Vissen bij camping Le Prahay
Vissen bij camping Le Prahay

De rivier de Semois

Omdat de camping aan de Semois ligt, is er genoeg te doen op en aan het water. Kinderen kunnen lekker met een emmertje en een schepje aan de gang. Of lekker dobberen op een luchtbed. En ook de visliefhebber komt hier aan zijn trekken, er zit onder andere snoek, forel, baars, ruisvoorn, kopvoorn en serpeling. Er is wel een visvergunning vereist. Je kunt natuurlijk ook vliegvissen op een rustige plek.

Op zoek naar iets meer avontuur? Op 500 meter vanaf de camping worden er kano/kajaktochten georganiseerd. Ga heerlijk genieten van al het moois wat de Semois te bieden heeft. Op camping Le Prahay zijn trouwens ook kano’s te leen voor een kort tochtje op de rivier.

Meer over de camping lees je hier.
Hier vind je nog meer informatie over de Ardennen.

camping Le Prahay
Prachtig kamperen op camping Le Prahay

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Bekijk hier ons huidige aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeergebieden