Geplaatst op: 29-04-2024 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Avontuurlijke reizen: kamperen in het betoverende Porto

Avontuurlijke reizen: kamperen in het betoverende Porto

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van het maken van een avontuurlijke reis? En trek je er maar al te graag op uit met je eigen camper – of huur je er liever een op de plek van bestemming? Op het moment dat je ervoor kiest om te kamperen in Porto, kan een vlucht Amsterdam Porto zeker het overwegen waard zijn. Bij aankomst staat er dan namelijk meteen een goed uitgeruste camper op je te wachten, zodat je met frisse energie aan je avontuur start. Want één ding is zeker, hier ga je de leukste avonturen beleven.

Je staat oog in oog met de mooiste natuur in de regio van Porto

Kies je ervoor om de regio van Porto te verkennen. Dan sta je oog in oog met prachtige natuur. Wandel langs de Douro rivier of ga het binnenland in en ga op avontuur met een buggy. Je maakt er herinnering na herinnering en de natuur is ook nog eens het perfecte decor voor liefhebbers van fotografie. Je gaat je hier dus geen enkel moment vervelen.

Heerlijk ontwaken in de buurt van het strand als je gaat kamperen in Porto

En kies je ervoor om te gaan kamperen in Porto? Dan heb je het geluk te kunnen ontweken op de meest idyllische plekjes van het land. Zoek een nabijgelegen camping op die vlak aan het water grenst. Of zoek een stuk land in de binnenlanden op en ontwaken met het geluid van tjirpende krekels als achtergrondmuziek. In beide gevallen is het de perfecte uitvalsbasis om het bruisende Porto te kunnen verkennen. Heb je op dit moment al een bepaald beeld in gedachten waar je het liefste wilt gaan overnachten in de regio?

Wat extra tijd vrij overdag? Verken de leuke straten van de Portugese stad

Jouw welverdiende vakantie start meteen zodra je helemaal bent geïnstalleerd in of nabij Porto met de camper. De volgende taak op je to-do lijstje? Dat is natuurlijk het ontdekken van de stad. Porto heeft voor jong en oud meer dan genoeg te bieden en is zowel overdag als in de avond enorm leuk om te verkennen. Bekijk dus nu alvast online wat je zoal kunt zien en kunt doen in de stad. Dat maakt het maken van de vakantieplanning ook meteen weer wat makkelijker om te doen. Met wie ga jij dit jaar het liefste kamperen in Porto?

Lees verder
Terug naar Kampeergebieden