Geplaatst op: 05-11-2021 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 3 minuten
Sun Living V 65 XL: Een Viertje van Adria

Sun Living V 65 XL: Een Viertje van Adria

De buscamper Sun Living V 65 XL, een label van Adria, komt in maatje XL met genoeg ruimte voor vier personen. De buscamper kun je positioneren als een instapper met bijbehorend prijsvoordeel. De basis is een Citroën Jumper maar optioneel kun je ook kiezen voor een lange en hoge Fiat Ducato.

 

Met een lengte van 6,36 meter staat de Sun Living buscamper op de langst mogelijke basis van de Jumper of Ducato. Ook het dak is de hoogst mogelijke. Daarmee is de Sun Living V 65 XL een riante 2,78 meter hoog. Die lengte en hoogte zorgen samen voor een flinke bult ruimte in het woongedeelte. Genoeg voor vier personen die elkaar niet in de weg zitten of liggen.

Sun-Living-V-65XL

Dubbel Tweepersoonsbed Achterin

 

Met een stahoogte van 2,18 meter is het mogelijk om twee tweepersoonsbedden boven elkaar te plaatsen. Van het onderste bed kun je bovendien een zithoek maken. Wegklappen kan ook, dan passen er de fietsen of het buitenmeubilair in. Omdat de bovenkasten ontbreken, is ook het bovenste bed ruim genoeg voor twee volwassen personen. En wanneer je met z’n tweetjes bent, dan vormt het bovenste bed extra opbergruimte.

 

Voor een koppel is de Sun Living V 65 XL een prima buscamper. De extra opbergruimte en een lage instap in het onderste bed maakt het leven met deze camper wel zo aangenaam. Slapen doe je in de lengte. De buscampers van Sun Living zijn er verder in het wit, grijs metallic of zwart metallic. Voor rustzoekers is een stille soft-close schuifdeur optioneel leverbaar. De elektrische opstap is wel weer standaard.

Sun-Living-V-65XL

Fris Interieur

 

Het interieur is uitgevoerd in de huisstijl van Sun Living, fris en modern. Dat wordt bereikt met houttinten, antraciet en wit. De Citroën Jumper heeft in het vooronder een aangename 140 pk. Het maximale gewicht van de Sun Living is de gebruikelijke 3500 kilo. Volgens opgave van de camperbouwer is het rijklaargewicht 2903 kilo. Dit geeft een laadvermogen van 597 kilo. Net aan genoeg voor een gezelschap van vier personen. Deze buscamper heeft daarvoor uiteraard vier goedgekeurde zitplaatsen met gordel.

 

Naast deze Sun Living V 65 XL zijn er nog een viertal andere indelingen. De kleinste heeft een lengte van 5,41. Deze heeft vier zitplaatsen en twee slaapplaatsen. De V60 SP is zes meter lang en heeft twee slaapplaatsen. Maar deze uitvoering is er ook als model Family met vier slaapplekken. En dan is er ook nog de 65 SL met een lengte van 6,36 meter en enkele bedden.

Sun-Living-V-65XL

Specs Sun Living V 65 Xl

  • Basis: Citroën Jumper, 140 pk
  • Afmetingen (lbh): 6,36 x 2,05 x 2,78 meter
  • Leeggewicht / Laadvermogen: 2903 / 597 kilo
  • Maximaal gewicht: 3500 kilo
  • Zit-/slaapplaatsen: 4 / 4
  • Prijs: € 46.600,- exclusief bpm

Meer informatie: www.sun-living.com

Lees verder
Terug naar Campertesten