Geplaatst op: 19-09-2019 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 3 minuten
Prijsbewust Camperen met Dethleffs Trend Edition

Prijsbewust Camperen met Dethleffs Trend Edition

De Dethleffs Trend behoort al enige tijd tot de bestsellers van dit Duitse A-merk. De range valt op met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding en is daarom vooral interessant voor zowel beginnende als prijsbewuste camperaars. De Edition-modellen die Dethleffs nu aan de Trend-serie toevoegt, zijn wat dat aangaat nóg aantrekkelijker.

Voor de Trend Edition, die Dethleffs op de Caravan Salon in Düsseldorf introduceerde, heeft de camperbouwer voor drie populaire indelingen gekozen. Om de prijsstelling zo aantrekkelijk mogelijk te houden, is er voor de opbouw gekozen om een halfintegraal variant neer te zetten. Uiteraard wordt ook deze Dethleffs gebouwd op een Fiat chassis, voorzien van een 120 pk dieselmotor.

Dethleffs Trend Edition

Dethleffs Trend Edition

De Trend Edition is in alle kleuren verkrijgbaar, zolang het maar wit is. Het moderne Rosario Cherry houtdecor vormt de sfeer van het interieur. Samen met een perfect daarop afgestemde stoffering. Verder zijn in de Trend Edition alle aspecten op het gebied van comfort en veiligheid aanwezig die deze serie tot een ware bestseller maken. Zo hebben de campers soft-close kastdeurtjes, 7-zone-matrassen met klimaatregulerend materiaal, een extra brede deur, een hagelbestendig GFK-dak, overspanningsbeveiliging voor de elektrische installatie, een optioneel hefbed, een grote koelkast met vriesvak, driepits kookplaat en lekker grote laden in het keukenblok.

Dethleffs Trend Edition

Uitrusting

De behoorlijk uitgebreide standaarduitrusting van de Trend Edition omvat onder andere cruise control, centrale vergrendeling, een raam in de verbindingskap tussen cabine en opbouw, LED-dagrijverlichting, de mogelijkheid om de enkele bedden tot tweepersoonsbed samen te voegen, een garage met twee deuren, lederen stuurwiel en versnellingspookknop of de verchroomde ringen in het dashboard.

Dethleffs Trend Edition

Indelingen

De Dethleffs Trend Edition is verkrijgbaar in drie verschillende indelingen. De kleinste in de lineup met een lengte van minder dan zeven meter, de T 6717 EB, deze heeft enkele bedden en een gecombineerde douche-, was- en toiletruimte. De andere twee indelingen van de Trend Edition zijn de T 7051 DBM en T 7051 EB. Deze beschikken over een queensbed, zijn 7,40 m lang en hebben een badkamer en aparte douche, die door een deur van de woonruimte kunnen worden gescheiden.

Meer informatie en dealeradressen: www.dethleffs.nl
Op zoek naar een Dethleffs met ervaring? Kijk dan eens op CampersCaravans.nl

Lees verder
Terug naar Campertesten