Geplaatst op: 05-01-2022 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 3 minuten
Carthago Chic C-Line New Generation: XL Ook Op Mercedesbasis

Carthago Chic C-Line New Generation: XL Ook Op Mercedesbasis

De Carthago chic-c-line is voor het nieuwe seizoen 2022 ingrijpend vernieuwd. Carthago zelf omschrijft dit als de New Generation. De Chic C-line is er als halfintegraal of integraalcamper. Laatstgenoemde is er ook als een XL-ruimtewonder met een lengte van een formidabele 8,5 meter. Deze versie heeft achter een tandemas voor een betere gewichtsverdeling op de weg met bijbehorende rijeigenschappen.

Carthago

Bij de integralen Chic C-line en Chic C-line Superior is het mogelijk om te kiezen tussen de Fiat Ducato of de Mercedes Sprinter. Dat geldt ook voor de XL-modellen met een tandemas. Bijvoorbeeld de Chic C-Line 5.9 XL LE met achterin enkele bedden of de Chic C-Line 6.2 QB met achterin een queensbed voor als het toch wat gezelliger mag zijn.

Vernieuwde Chic C-Line New Generation

De lounge in de nieuwe modellen is opnieuw uitgevonden. Zowel de stoffering als de opstelling van het meubilair. Stijl en comfort hebben centraal gestaan bij deze update. Maar praktisch moest alles ook zijn. Vandaar een optioneel hefbed aan het plafond. Een open te draaien schoenenkast onder de bank. Of een lange bank aan de zijkant met een afmeting waarop je nog eens wat bezoek kunt ontvangen.

Carthago

Gezonde Nachtrust

In het slaapgedeelte van de Carthago Chic C-Line New Generation valt de ronde vormgeving op. De open schappen in de hoeken maken er daarmee een aaibaar geheel van. Deze schappen zijn niet alleen handig als bergruimte maar werken ook sfeer verhogend. De lichte kleur van het plafond maakt er een ruimtelijk geheel van. Nog een detail waar het efficiënte vanaf druipt, de kledingkasten zijn extra hoog door deze tot in de dubbele bodem door te laten lopen.

Carthago

Aantrekkelijk uiterlijk

De pantry in de Chic C-Line is geheel van deze tijd en lekker ruim opgezet. Mooi is ook de sfeerverlichting in de vloer. Handig is dan weer de apothekerskast om flessen veilig in te kunnen bergen. Ook de koffieautomaat heeft hier een handige plek in gekregen. Het werkblad ontbeert scherpe hoeken maar heeft wel voldoende werkruimte. Aan bergruimte voor al je keukenspullen is verder geen gebrek. Optioneel kun je de keuken nog vervolmaken met een oven op de plaats van de onderste keukenkast.

Carthago

Aan de buitenzijde zet het feest zich voort. De Carthago Chic C-Line New Generation ziet er namelijk gewoon goed uit. De nieuwe Carthago heeft een stoer uiterlijk meegekregen met sportieve trekjes. Een andere grill en vormgeving van de neus verzorgen dit fraaie aanzien van het 2022 model. Opties zijn er verder ook, je kiest dan voor het designpakket Exterieur waar onder andere 16” lichtmetalen velgen inzitten.

Meer informatie: www.carthago.com

Op zoek naar een gebruikte Carthago camper? Kijk dan eens op campers.nl of www.camperscaravans.nl

Lees verder
Terug naar Campertesten