Geplaatst op: 08-11-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Tabbert caravans: ook voor winterkamperen

Tabbert caravans: ook voor winterkamperen

Het is een trend die de komende maanden vast door gaat zetten: winterkamperen. Lekker knus en warm, maar er toch even helemaal uit zijn. De Tabbert caravans zijn uitermate geschikt voor de koudere temperaturen die daar nu eenmaal bij horen.

Ben je op zoek naar een caravan die je het hele jaar kunt gebruiken, dus ook in de barre, winterse temperaturen? De nieuwe modellen caravans van Tabbert zijn daar uitstekend voor geschikt. Ze zijn volledig geïsoleerd en uitgerust met een moderne verwarming en een boiler. De caravans zijn op winterbestendigheid getest. Daarom zijn ze winterhard. Het verschil tussen wintergeschikt en winterhard lees je hier.

Het klimaat in je caravan

In de zomer wil je dat je caravan lekker koel is en in de winter dat het snel warm is én blijft. Tabbert caravans hebben een isolatie van meerdere lagen in het dak, de wanden en de vloeren. In de winter maak je het dus snel warm, ook door de hoogwaardige Truma verwarmingstechniek. Andersom zorgt de isolatietechniek ervoor dat je ook op warme zomerdagen het hoofd koel houdt. Zo kun je dus het hele jaar van een optimale temperatuur in je caravan genieten.

Winterkamperen in Tabbert Caravan

Oplossingen van Tabbert

Het zit allemaal in de bouw, er is zorgvuldig over alle elementen nagedacht. Zo beschermen de hoge rugleuningen tegen winterse kou, laten de warme lucht optimaal circuleren en voorkomen zo condensatie. De ramen van het merk Seitz zijn goed geïsoleerd, met dubbele beglazing. In de binnenruimte ontstaat dankzij de uitstekend afgedichte ramen en deuren geen tocht. En de geventileerde bovenkasten en zitkasten voorkomen condensatie en zorgen voor een gelijkmatig klimaat in de ruimte.

Ook handig: met het ingebouwde Truma iNet­systeem kun je de temperatuur via een app op je telefoon instellen. Met deze app kun je trouwens ook het gasniveau lezen.

Meer weten? www.tabbert.com/nl

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte caravan? Bekijk hier het huidige caravanaanbod. Of zie hier welke Tabbert caravans er nu te koop staan. Of lees nog meer kampeernieuws.

Lees verder
Terug naar Kampeertips