Geplaatst op: 06-01-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Zien tijdens Caravana: de California T6.1.

Zien tijdens Caravana: de California T6.1.

Volkswagen heeft in 2019 de California T6.1. op de markt gebracht. Niet met mega wijzigingen, maar wel met kleine verbeteringen die de al zo geliefde camperbus nog beter maken. Deze nieuwe California is te bewonderen tijdens Caravana 2020 in Leeuwarden.

De buitenkant van de California T6.1. is te herkennen aan het front met nieuwe koplampen, een nieuwe bumper en nieuwe zijschermen. De achterkant heeft anders ingedeelde achterlichten. De binnenkant toont het grootste verschil. Het compleet nieuwe dashboard maakt grotere navigatieschermen mogelijk. Daarnaast is er een digitaal dashboard leverbaar.

Interieur van de Volkswagen California T6.1.
Interieur van de Volkswagen California T6.1.

Elektronisch stuurhuis

Technisch is het grootste verschil dat deze generatie Transporter een volledig elektronisch stuurhuis heeft. Dit systeem maakt ineens tal van veiligheidsopties mogelijk, denk hierbij aan een Parkeerassistent, Rijbaan Assistent, en Trailer Assistent.

Het camper-gedeelte heeft een update gehad met nieuwe kleuren, kastgreepjes en een afdekplaat. Op het bed onder het hefdak maakt een lattenbodem plaats voor schotels. Dat verhoogt het slaapcomfort. Verder is het camperdisplay vervangen door een full colour exemplaar met touchscreen.

De California T6.1. heeft een volledig elektronisch stuurhuis.
De California T6.1. heeft een volledig elektronisch stuurhuis.

Bekijken?

De nieuwe T6.1 ontdekken kun je tijdens Caravana 2020 bewonderen bij stand 3075. Nog meer kampeernieuws vind je hier. En wil je liever even online kijken naar nieuwe en tweedehands campers en caravans? Bekijk hier dan ons ruime kampeeraanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws