Geplaatst op: 15-09-2019 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 2 minuten
Van Erp met McLouis modellen 2020 in Hardenberg

Van Erp met McLouis modellen 2020 in Hardenberg

Als de nieuwe dealer in Nederland neemt Van Erp Auto’s & Campers een vijftal nieuwe modellen van McLouis mee naar de camperbeurs in Hardenberg. Er zal een bus camper, alkoof, halfintegraal en vol integraal aan het beurspubliek geïntroduceerd worden.

Van Erp auto’s & Campers
In 2009 begonnen met de verkoop van occasions. Nu, 10 jaar later, is van Erp dealer van de merken McLouis en Giottiline. Deze Italiaanse pareltjes zijn reeds marktleider in Zuid Europa en er van overtuigd ook de rest van Europa met deze merken te veroveren. Dat Italianen een oog hebben voor design is bekend, maar ook de kwaliteit en het comfort is bij deze campers tot in perfectie geregeld.

mcLouis

Van Erp Auto’s & Campers is een vriendelijk, jong en vooral dynamisch bedrijf met een filosofie waarin de klant centraal staat. Van Erp auto’s & Campers heeft daarvoor alles onder één dak in huis. Verkoop nieuw, verkoop gebruikt, verhuur, reparatie, onderhoud en een poetscentrale. Ook de inbouw van accessoires wordt voortvarend uitgevoerd in de daarvoor speciaal ingerichte werkplaats te Goor.

mcLouis

Van Erp Auto’s & Campers staat op de camperbeurs in Hardenberg in hal 6 met 2 riante stands, waarbij dit jaar het merk McLouis extra in de spotlights wordt gezet om de vijf nieuwe modellen te introduceren en het merk McLouis meer naamsbekendheid te geven.

mcLouis

Bakje koffie doen?
Bezoek van Erp om hun brede aanbod van auto’s en campers in de showroom te bekijken. Heb je vragen over het aanbod, dan is het verstandig om even van te voren te bellen of een bericht te sturen, dan zorgen zij ervoor dat de koffie vers gezet klaar staat!

mcLouis

Meer informatie over Van Erp Auto’s & Campers: www.vanerpcampersenautos.nl

Interesse in een mcLouis camper? Kijk dan eens op CampersCaravans.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws