Geplaatst op: 04-12-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 4 minuten
Feest bij onze dealers: speciale decemberacties

Feest bij onze dealers: speciale decemberacties

De feestdagen komen er weer aan! Vrije dagen en volop gezelligheid. Veel van onze dealers haken in op het feestelijke gevoel met speciale decemberacties. Een prima kans om je eens te oriënteren op de verschillende modellen campers en caravans die er op de markt zijn. Bekijk hieronder waar je moet zijn voor de mooiste shows en de beste kortingen. 

Cor van den Oever

Decemberacties!

Camper-en Caravan Center Cor van den Oever heeft een groots aanbod van nieuwe en gebruikte caravans en campers. Het bedrijf heeft meer dan 80 gebruikte caravans en campers op voorraad. En in de maand december kun je er profiteren van aanbiedingen op hun voorraad modellen 2020 caravans en campers.

Cor van den Oever
Decemberacties bij Cor van den Oever
  • Bij aankoop van een gebruikte caravan betaal je geen afleveringskosten voor gebruikte caravans t.w.v. € 325,-;
  • Bij aankoop van een nieuwe caravan krijg je een voortent of caravan-mover gratis;
  • Bij aankoop van een gebruikte camper krijg je 30% korting op elektrische vouwfiets(en) en betaal je geen afleveringskosten t.w.v. € 900,-;
  • Bij aankoop van een nieuwe camper krijg je twee elektrische vouwfietsen gratis t.w.v. € 3.000,-. Je kunt ook kiezen voor een hoge inruilprijs.
  • Op de BOVAG onderhoudsbeurt voor caravans krijg je € 25,- korting, mits deze wordt uitgevoerd voor 1 april 2020.

Camper-en Caravan Center Cor van den Oever
Berghemseweg 2a
5373 JH Herpen
0486 – 413 678

Bekijk hier het het camper en caravan aanbod van Cor van de Oever.

Bakker Campers

WIE HET LAATST KOOPT, KOOPT HET BEST

Voor echte ‘koopjes’ moet je er normaliter snel bij zijn, maar wie in de laatste maand van dit jaar 2019 een bezoek brengt aan Bakker Campers in Wenum Wiesel kan diverse interessante ‘eindejaars’ aanbiedingen ontdekken.

Bakker Campers
Bakker Campers

2019 was een goed jaar voor de al meer dan 25 jaar bestaande camperspecialist op de Veluwe. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het reizen met een camper, niet zelden gestimuleerd door de prachtige avonturen die worden beleeft door de deelnemers aan het TV programma “We zijn er bijna.” Een programma dat duidelijk maakt dat de reis vaak boeiender is dan de bestemming…

Daar komt bij dat steeds meer mensen zich realiseren dat geld op de bank niets meer oplevert terwijl je van een camper elke dag kunt genieten.

Er werden bij Bakker Campers dan ook meer kampeerwagens dan ooit verkocht, maar door inruil en het aanbieden van een steeds breder assortiment nieuwe en zo goed als nieuwe exemplaren dreigt de onderneming zelfs aan het 10.000 m2 grote expositieterrein niet genoeg te hebben. Momenteel staan er ruim 100 stuks op een nieuwe eigenaar te wachten en dat aanbod groeit gestaag. Vandaar de eindejaarsopruiming: er moet ruimte gecreëerd worden.

Om de doorstroming te bevorderen blijft het natuurlijk mogelijk uw camper, caravan, auto, motor of boot in te ruilen. Dankzij een groot netwerk bent u bij Bakker Campers altijd verzekerd van een goede inruilprijs.

Bakker-Campers
Zwolseweg 377-379
7345 AD Wenum-Wiesel

Bekijk hier het aanbod van Bakker Campers op CampersCaravans.nl.

Cor Olie

De eindejaarsshow!

Ook Cor Olie is in de feeststemming en organiseert daarom een Eindejaarsshow! Met scherpe eindejaarsaanbiedingen op het bijna het gehele assortiment. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december ben je van harte welkom bij Cor Olie van 10:00 tot 17:00 uur.

Cor Olie
Weg en Bos 1
2661 DG Bergschenhoek (ZH)
info@corolie.nl

Bekijk hier het aanbod van Cor Olie op CampersCaravans.nl.

Tips zijn welkom!

Heb jij ook een leuke tip voor de feestdagen? Of heb je zelf een leuke kerst- of eindejaarsshow? Laat het ons weten. Wie weet sta je dan binnenkort ook op deze pagina vermeld. bel 020 – 211 10 10 of mail naar info@camperscaravans.nl.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws