Geplaatst op: 10-06-2020 Geschreven door: Nienke Baerents Leestijd: 4 minuten
Samen een camper bouwen? Deze stellen waren je voor

Samen een camper bouwen? Deze stellen waren je voor

Veel mensen hebben de droom om samen op reis te gaan maar dan wel het liefste met het comfort van thuis. Ondanks de enorme keuzes aan comfortabele campers, missen de meeste mensen toch een soort ‘thuis sfeer’. Deze stellen bouwden daarom hun droompaleisje op wielen!

Thijs en Janine

Zo heb je het stel Thijs en Janine, zij besloten een bakwagen te transformeren naar hun droomcamper. “We hadden het idee om langere tijd te gaan reizen met z’n vieren, en we wilden heel vrij zijn: niks hoeven reserveren en weg kunnen wanneer je wilt.” Aldus het stel. Tijdens hun reis raakte zij geïnspireerd door de verschillende campers en zelfgemaakte busjes die zij tegenkwamen.

Ze besloten een oude bakwagen aan te schaffen en zelf het heft in handen te nemen. Het was nog een hele klus voor het stel gezien het feit een bakwagen natuurlijk alles behalve een camper is. Alles moest worden gestript. Daarnaast heeft een bakwagen ook geen ramen dus kwamen zij voor een behoorlijke uitdaging te staan. Het was voor Thijs en Janine van belang om een plek te creëren waar je tot rust kan komen. Geen spierwitte muren, maar warme kleuren met fijn sfeerlicht. En de buitenkant? Die is natuurlijk versierd met boompjes en bergen, voor de echte avonturiers.

Des ondanks alle bloed, zweet en tranen is het resultaat het dubbel en dwars waard! Bekijk het resultaat van deze bijzondere camper op Indebuurt.nl

Robbie en Priscilla

Robbie en Priscilla van het Instagram account Going Boundless, zijn bekend geworden dankzij hun bijzondere project. Ze zijn namelijk de uitdaging aangegaan om een ouderwetse Amerikaanse schoolbus om te toveren naar een woonhuis op wielen. Het was een enorme klus daarom besloot het stel om dit hele proces te delen via Instagram. Het was een waar succes en enorm veel mensen keken mee hoe het stel deze bus veranderde in een bijzondere camper.

De bus hebben ze voorzien van een badkamer, kachel, toilet en een keukenblok met zelfs een wasmachine! Het mooiste is nog dat ze alles zelf hebben verbouwd en geïnstalleerd. Het stel had steeds meer behoefte aan reizen maar wel met het comfort van thuis, zoals velen. Wat ons betreft is ze dat enorm goed gelukt! Als je de foto’s bekijkt, lijkt het eerder op een volwaardig woonhuisje.

Je kan het stel volgens via hun Instagram Going Boundless, waarbij je genoeg prachtige kiekjes te zien krijgt van de avonturen met de camper. Bekijk het volledige resultaat van de omgebouwde schoolbus op man-man.nl!  

Iona en Martin

Na de bakwagen en de schoolbus, heeft dit stel gekozen voor een vrachtwagen! Iona en Martin kochten een kanariegele vrachtwagen voor 3.600 Britse ponden, omgerekend zo’n 4000 euro. Blijkbaar woonde het stel al een geruime tijd in een camperbusje, maar ze waren toe aan iets ruimers. Ze houden allebei enorm van reizen, daarom maakten ze het besluit om een vrachtwagen op de kop te tikken en deze zelf te gaan verbouwen.

Het reislustige koppel heeft alles in de vrachtwagen zelf verbouwd, hierdoor konden zij enorm in de kosten besparen. De totale verbouwing zou rond de 20.000 pond hebben gekost, dat is 22.500 euro. Een hele investering maar het eindresultaat liegt er niet om. Het was best een ‘challenge’ om de vrachten er uit te laten zien als een mooie camper maar het is ze gelukt!

Bekijk de volledige verbouwing en het eindresultaat op Tipsenweetjes.nl 

Ook een eigen camper?

Geïnspireerd geraakt en wil jij ook op avontuur met een camper? Bekijk dan ons aanbod op CampersCaravans.nl

Meer lezen op het gebied van kamperen? Lees dan verder op onze blog!

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws