Geplaatst op: 29-10-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Kampeertrends 2020: caravans met enkele bedden

Kampeertrends 2020: caravans met enkele bedden

Een van de belangrijkste trends voor 2020 is de opkomst van de caravanindeling met enkele bedden. Die staan in de lengterichting opgesteld, elk bed tegen een zijwand van de caravan met een gangpaadje ertussen.

Zulke indelingen zijn met afstand het populairst in de campers en tot voor kort waagde een enkele caravanfabrikant zich schoorvoetend aan dat thema. Maar anno 2020 heeft elk merk enkele bedden-indelingen in diverse modellen. Enkele bedden ogen misschien ongezellig, maar ervaren camperbezitters weten dat je ze met een tussenstuk omtovert tot een bed van soms meer dan twee bij twee meter – die kom je zelfs in hotels niet tegen. De nieuwe Eriba Nova heeft zelfs een model met een bed van 200 bij 230 centimeter.

Eriba Nova

Anderzijds zijn enkele bedden ook praktisch voor wat oudere kampeerders: je stapt makkelijk in en uit bed en voor een nachtelijke sanitaire stop hoef je niet over je partner heen te klimmen. Een ander voordeel van enkele bedden ontdek je tijdens tropische nachten in Toscane of aan de Spaanse Costa’s, waarbij de thermometer ’s nachts nog steeds ruimschoots boven de 35 graden blijft. Op de doorgaans smalle tweepersoonsbedden plak je op zweterige nachten al snel aan elkaar…

Meer kampeernieuws bekijken? Klik hier
Op zoek naar een nieuwe of gebruikte caravan? Bekijk hier het huidige aanbod

Caravan op CampersCaravans.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws