Geplaatst op: 26-03-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Kampeernieuws in 2019: de belangrijkste nieuwtjes

Kampeernieuws in 2019: de belangrijkste nieuwtjes

Kamperen blijft genieten. Ook in 2019. En elk jaar is er weer allerlei nieuws, zodat we nog meer kunnen genieten van onze vakanties. Loungebanken, panoramaramen, sfeervolle ledverlichting… Kamperen wordt luxer dan ooit. We hebben het spannendste kampeernieuws van 2019 voor je op een rijtje gezet.

Kampeernieuws

Nieuwtje 1

Camper van het Jaar 2019

De ANWB bekroonde de Hymer B-Modern Comfort als ‘Camper van het Jaar’ en de integraalversie viel ook in de prijzen bij de verkiezing van de NKC, Europa’s grootste camperclub. Beide zijn gebouwd op de eerste Mercedes Sprinter met voorwielaandrijving.

Kampeernieuws

Nieuwtje 2

Kekke Kolos

De Eriba Touring kennen we doorgaans als knuffelcaravannetje. Daarvan is nu een XXL-variant beschikbaar, voorzien van alle denkbare luxe. Van de Touring 820 herinneren alleen de aluminiumkleur en de ronde vormen aan het Troll-caravannetje van 60 jaar geleden.

Kampeernieuws

Nieuwtje 3

Stormvast

Karsten heeft naam gemaakt met oppompbare tenten, maar nu is er ook de Novia, met voorgevormde stokken. Het bijzettentje – met vast kuipgrondzeil – staat in een paar minuten en doorstaat elke storm.

Kampeernieuws

Nieuwtje 4

Knaus innoveert

De Knaus Südwind is een bekende verschijning op de camping. Modeljaar 2019 is voorzien van een handige servicebox: drinkwatertank, aan- en afvoer, aftapplug voor de boiler en stroomkabel… alles achter één servicveluik. Prijs vanaf € 20.192. Meer informatie op www.knaus.nl

Kampeernieuws

Nieuwtje 5

Slaapkamerparadijs

Enkele bedden zijn superpopulair in campers, ook omdat je er een groot tweepersoonsbed van kunt maken. Bijzonder in de Carthago C-tourer 141 LE is bovendien de ruime badkamer. En wat dacht je van 680 kg laadvermogen?

Kampeernieuws

Nieuwtje 6

Kindercaravan

Een caravan met twee deuren! In de Adria Adora 673 PK hebben kinderen hun eigen chill- & slaapruimte, met drie bedden. Pa en ma slapen een deur verderop. Living apart together!

Kampeernieuws

Nieuwtje 7

Pump it up!

Oppompbare voortenten komen we steeds vaker tegen. Bij Isabella, bij Vango maar bijvoorbeeld ook bij deze Doréma. Met de ‘Monaco Air’ heb je niemand meer nodig om een stok vast te houden.

Kampeernieuws

Nieuwtje 8

Typisch Brits

Een badkamer over de volle breedte: dat kom je maar zelden tegen in een caravan. De Sprite Cruzer 495 SR heeft ‘m, plus een tweepersoonsbed, plús grote langsbanken waar je óók nog een bed van kunt maken.

Kampeernieuws

Nieuwtje 9

Naar de sterren

Vanuit je slaapzak naar de sterren kijken? Dat kan met deze Campooz Tenttrailer. De ‘Fat Freddy’ heeft namelijk een cabriodak met horrengaas. Ideaal tijdens tropische nachten!

Groot aanbod campers en caravans

Op zoek naar een camper of caravan waar je deze campings mee kunt verkennen?
Klik hier voor het huidige aanbod

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws