Geplaatst op: 03-09-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Even voorstellen: Yinko Andoetoe

Even voorstellen: Yinko Andoetoe

Arimpex Media Services, gelegen in het hartje van het bruisende Amsterdam, stelt graag haar werknemers aan jullie voor. Wat gebeurt er precies in het bedrijf? Wie werken er allemaal en hoe is het om er te werken? Deze keer vertelt Yinko Andoetoe daar meer over.

“Dag! Mijn naam is Yinko Andoetoe, ik ben 19 jaar oud en net afgestudeerd als applicatieontwikkelaar. Twee jaar geleden ben ik als stagiair binnen gewandeld bij Arimpex en nu ben ik hier nog steeds terug te vinden!”

Websiteontwikkelaar

“Ik werk als websiteontwikkelaar bij Arimpex en dan voornamelijk als ‘front-end ontwikkelaar’. Dat betekent dat ik mij vooral bezig houd met het uiterlijk van de websites. Wanneer er ergens iets niet helemaal recht staat, dan is de kans groot dat ik dat veroorzaakt heb (maar dat blijft tussen ons…).”

Ervaring binnen het bedrijf

“Zoals ik eerder al aangaf, ben ik twee jaar terug als stagiair in het IT-team terecht gekomen. Arimpex was mijn redder in nood, want via via is mijn CV in het bedrijf gekomen en zo had ik een paar dagen voordat het nieuwe schooljaar begon een stageplek gevonden. Nu ben ik dus al een lange tijd binnen het IT-team te vinden en elke dag leer ik nog nieuwe dingen.

Het leuke aan mijn werk is dat er veel vrijheid gegeven wordt: ‘dit moet er gebeuren en kijk maar hoe je er komt’. Mocht dat niet lukken, dan kan ik altijd voor hulp bij mijn collega’s terecht. Hoewel het IT-team klein is, vind ik het mooi om te zien wat voor resultaten er worden neergezet. Elke dag leer ik nog van alles. Of het nu over de technologie gaat of over de geschiedenis van klanten: ik vind het heel interessant.”

Trots

“Wanneer ik aan de projecten terug denk waar ik aan heb (mee) gewerkt, dan ben ik best wel trots. Ik ben drie jaar geleden begonnen met het leren programmeren en ondertussen hebben heel wat mensen mijn werk op bijvoorbeeld CampersCaravans.nl en Campers.nl gezien. Ook het feit dat ik na twee jaar nog steeds zoveel kansen krijg maakt mij trots.”

Waarom Arimpex Media Services?

“Zoals eerder aangegeven ben bij ik bij toeval (en met een beetje geluk) bij Arimpex terecht gekomen. In mijn eerste stage heb ik enorm veel geleerd. Niet alleen wat het vakgebied betreft, maar ook hoe de ‘grote-mensen-wereld’ werkt. Ditzelfde had ik ook tijdens mijn tweede stage binnen het bedrijf en op dit moment nog steeds. Tijdens mijn opleiding leerde ik de basis om hierna verder te ontwikkelen en ik krijg bij Arimpex de mogelijkheid om dit te doen. Daarnaast is het werk absoluut niet eentonig, waardoor het nooit verveelt.

Het is heel leuk dat ik nog steeds van alles leer en mijn steentje bij kan dragen, maar het team is allerleukst. Iedereen in het team is uniek en toch past het allemaal precies. Iedereen kijkt naar elkaar om en er is echt een heel hecht teamverband.”

Meer weten?

Meer informatie vind je op Arimpex.nl.

Liever meer kampeernieuws lezen? Lees hier het laatste kampeernieuws! Op zoek naar je eigen camper of caravan? Bekijk hier het actuele aanbod.

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws