Geplaatst op: 13-10-2021 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Energie besparen met de Thetford T2000

Energie besparen met de Thetford T2000

De Thetford T2000 koelkastserie komt uit met vijf nieuwe modellen op 12 volt. Twee daarvan zijn speciaal voor buscampers ontworpen. Deze compressorkoelkasten zijn daarnaast een prima alternatief voor absorptiekoelkasten op gas.

Thetford komt met deze compressorkoelkasten de moderne camperaar tegemoet. Die wil namelijk meer gebruik maken van elektrische toepassingen in een gasloze camper. De nieuwe T2000 koelkastserie voldoet daar helemaal aan. De voordelen ten opzichte van traditionele gas-absorptiekoelkasten zijn: betere prestaties, minder gewicht en een groter bruikbaar volume.

De vijf nieuwe modellen zijn onder meer voorzien van een diepvriesvak. Je kunt er echter voor kiezen om deze uit te schakelen. Daarmee bespaar je 45% energie. De Thetford T2000 koelkasten hebben verder een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Ze zijn stil en zuinig en zien er ook nog eens goed uit.

CI-Bus

Alle Thetford T2000 koelkasten zijn geschikt voor CI-Bus. De fabrikant kan ervoor kiezen om ze met de aansluitkabel rechtstreeks aan te sluiten op het centrale display. Zo kun je via dit display de energiebron en temperatuurinstelling regelen. Ook eventuele foutcodes zijn daar op af te lezen.

Op de T2000 koelkastenserie krijg je, net als op alle andere toestellen van Thetford, drie jaar garantie.

Zoektocht

Nog op zoek naar je eigen camper of caravan? Bekijk het actuele aanbod op CampersCaravans.nl. Of lees je liever meer kampeernieuws? Klik hier.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws