Geplaatst op: 09-07-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Aankomend weekend: Het Nationale Kampeerweekend

Aankomend weekend: Het Nationale Kampeerweekend

Aankomend weekend (11 en 12 juli) is er bij onze Zuiderburen een leuk event waar wij als Nederlanders ook van mee kunnen genieten: Het Nationale Kampeerweekend. Dit event wordt georganiseerd door Joe Radio, een Vlaamse commerciële radiozender. Het idee is om van je achtertuin een kampeerplek te maken en vooral heel veel gezelligheid met elkaar te beleven.

Heel veel mensen blijven dit jaar thuis in plaats van op vakantie te gaan. Voor iedereen die toch verlangt naar een vakantiegevoel, organiseert Joe Radio dus Het Nationale Kampeerweekend. Laat je inspireren en maak ook van jouw achtertuin een pop-up camping! Vuurkorf en marshmallows erbij en genieten maar! Op de website kun je ook van alles vinden, van muzieklijsten, kampvuurverhalen en een livestream.

De smaak te pakken?

Het kan natuurlijk dat je ontdekt dat jouw achtertuin een perfecte kampeerplek is. Dan is er goed nieuws, je kunt namelijk ook prima zelf een camping beginnen, zoals deze ondernemers. Ook trouwens als je niet de beschikking hebt over een enorm groot stuk land: je kunt ook andere mensen gezellig in je eigen achtertuin komen laten logeren.

Groot aanbod

Ben je op zoek naar camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk je liever eerst nog een aantal campertesten of caravantesten?

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws