Geplaatst op: 05-06-2018 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 4 minuten
Waterpret: campings met zwemparadijzen

Waterpret: campings met zwemparadijzen

Razendsnelle glijbanen, golfslagbaden en stroomversnellingen. Als je een camping met zwemparadijs kiest, scoor je zeker punten bij de kinderen. Wij selecteren de acht campings met de meeste waterpret. Voor kleine én grote waterratten!

waterpret

1. Splashplezier waterpret

Negen zwembaden, zes glijbanen, ‘n speciale kidszone, bubbelbaden, een lazyriver en ook nog een (gratis) zwembad bij het strand (inclusief een turkooizen zee). Het aquapark van Camping Resort Solaris (8000 m²!) is de droom van ieder kind (en volwassene!). Splashplezier gegarandeerd!

Dalmatië – Kroatië
Camping Resort Solaris, Sibenik
www.nl.campingsolaris.com

waterpret

2. Waterpret als de Romeinen

De familielagune bestaat uit vier zwembaden met vier waterglijbanen en in de waterspeeltuin mét vuurtoren en piratenboot is het kids only. Tussen de olijfbomen en Romeinse zuilen in het wellnessparadijs komen ook papa en mama helemaal tot rust. Dit is Vakantie!

Languedoc-Roussillon – Frankrijk
Camping Le Serignan Plage, Sérignan
www.leserignanplage.com

waterpret

3. Swimmingpool with a view

Waterpret met uitzicht op het wonderschone Lago Maggiore. Camping Isolino ligt direct aan het meer, met een heerlijk zandstrand dat geleidelijk afloopt in het water. Nog meer goed nieuws voor de kleintjes: het waterkasteel met klimrekken en glijbanen is geweldig, net als de cappuccino in de zwembadbar!

Camping Isolino, Fondotoce di Verbania
Lago Maggiore – Italië
www.isolino.it

waterpret

4. Adventure Island

Dikke waterpret voor jong en oud bij Camping Beerze Bulten. In het binnenbad is het Adventure Island the place to be. Daar heb je sproeiers, waterpistolen en massagestralen. In de zomer lig je op ‘n bedje in de ligweide terwijl de kinderen van de driebaans glijbaan afsjezen.

Camping Beerze Bulten, Beerze
Overijssel – Nederland
www.beerzebulten.nl

waterprets

5. Zwemeldorado aan zee

Hier krijg je je kids nooit meer het water uit. Je hebt zés zwembaden en een duik in zee behoort ook tot de mogelijkheden, want je zit pal aan het strand. En de ouders kunnen lekker bubbelen, baantjes trekken in het olympische bad of meedoen met aquagym.

Villagio Isamar, Chioggia
Adriatische kust – Italië
www.villaggioisamar.com/nl/

waterpret

6. Drijven in de rivier

Voor de allerjongsten zijn hier twee speelbaden met sprookjesfiguren en ’n waterspuitende krokodil. De oudere kids denderen van de glijbanen (5 stuks). En jij? Je laat je met de stroom meedrijven in de 120 meter lange rivier of ontspant in het enorme bubbelbad. waterpret Mmm…

Camping Les Cigales, Le Muy
Côte d’Azur – Frankrijk
www.camping-les-cigales-sud.fr

waterpret

7. Schip Ahoy!

Een gigantisch zwemparadijs met alles erop en eraan. Extra leuk: het ligt pal aan strand en zee. Je hebt hier een enorm lagunebad met glijbanen (veel!), een whirlpool, eilandjes en een cool piratenschip. Daarnaast heb je twee olympische baden waar je rustig baantjes kunt trekken.

Camping Pra delle Torri. Caorle
Adriatische kust – Italië
www.pradelletorri.it

waterpret

8. Voor waterratten

De zesdubbele glijbaan, Grand Canyon Rivier, lagune met hydromassage, speeltoestellen en snackbar, een waterspeeltuin met groot kasteel voor de kleintjes. Of ga op een gele band van die spectaculaire glijbaan. In het verwarmde zwembad binnen kun je babyzwemmen. 25.000 m² waterplezier voor waterratten van alle leeftijden.

Centro Vacanze Verde Azzurro, Cingoli
Le Marche – Italië
www.verdeazzurrovacanzemarche.it

Lees verder
Terug naar Kampeergebieden